10 tipp a tökéletes nyári cipő megtalálásához

A klímaváltozás az elmúlt években már bebizonyította, hogy a nyári hónapok bizony igencsak megterhelők tudnak lenni. A hőségben elég kibírni, hogy végre klímás helyiségbe kerüljön az ember, vagy egyszerűen maga mögött tudhassa az ember a kinti 40 fokot. A megváltozott körülmények öltözködési szokásainkra is rányomták bélyegüket. Míg néhány évtizede a 30 fok számított kánikulának, addig napjainkban ez már igazi felüdülés. Milyen lábbeliket érdemes a nyárra választani? Tarts velünk, cikkünkben ehhez nyújtunk hasznos tippeket! (Cipőrendelés online)

A teniszezés is akkor jó , ha kényelmes cipőt használunk ! A kép csak illusztráció ! A kép forrása : Pixabay

A sneaker mindig jól jön! -1.

Kiránduláshoz, az egyre szaporodó szabadtéri programokhoz éppen úgy remek választásnak bizonyul a sneaker, mint akkor, ha a laza eleganciát helyeznéd fókuszba. A fehér tornacipő és a hófehér sneaker úgy tűnik, soha nem megy ki a divatból, és akár szoknyához is megállja a helyét. Ha minőségi márkák közül választasz, akkor több szezont is kiváló minőségben tölt majd veled kedvenced.

Sportcipő szabadtéri mozgáshoz-2. (Cipőrendelés online)

A tavaszi hőmérséklet és a napsütés sokakat a szabadba csábít. A bikini szezonhoz közeledve a testmozgás iránti igény is megnő, ehhez pedig egy jó sportcipő nélkülözhetetlen. A kifejezetten futáshoz, gyalogláshoz alkalmas lábbelik mellett a textil felsőrésszel rendelkező darabok szintén nagy népszerűségnek örvendenek. Ez utóbbiak a nyári melegben is megállják a helyüket, ráadásul engedik szellőzni a lábfejet.

Nem maradhat el a magassarkú!-3.

Mi más fejezhetné ki jobban a nőiességet a lábbeli kategóriák között, ha nem a magassarkú? A vélemények megoszlanak arról, hogy hosszútávon mennyire kényelmes, de a zselés talpbetéteknek köszönhetően komfortosabbá varázsolható még egy tűsarkú darab is. Alkalmi megjelenéshez, romantikus vacsorához, vagy egy jól irányzott tengerparti fotóhoz tuti befutónak számítanak a nyári magassarkú szandálok.

Nyitott nyári cipők-4.

A nyári cipők kínálata ma már nem merül ki a papucsokban és a szandálokban. Az átmeneti lábbeliknél megszokott formavilágot lyukacsos, nyitott megoldással kombinálva az öltözködés újszerű perspektívából szemlélhető. A hagyományos balerinák, a félcipők, a lábfejet gumis pánttal tartó daraok egyaránt elérhetők izgalmas kivitelezésben.

Figyelj a méretre!-5. (cipőrendelés online)

A tapasztalatok azt mutatják, hogy télen sokan egy számmal nagyobb lábbelit választanak, hiszen felkészülnek a vastag zoknik viselésére. Nyáron a lábfej hajlamos a hőség miatt kicsit megduzzadni, így az elmúlt évek gyakorlata alapján célszerű olyan méret mellett dönteni, ami már korábban is bevált. A papucsok és szandálok esetében különösen ügyelj a méretre, hiszen a lelógó sarok és lábujj minden, csak nem igényes.

Ha nem mindegy a kialakítás-6.

A szezonváltásra készülve megéri az általad kedvelt típusokat előnyben részesíteni. A lábujjközi papucsok, vagy más nevükön a vietnámi papucsok nem mindenkinek jönnek be. Számukra a hagyományos papucsok javasoltak, utcai viseletre is alkalmas kivitelben. A szandálok között a gumis pántokkal rendelkező, lapos fazonok még mindig divatosak, de a férfiak is rátalálhatnak új kedvenceikre a kényelem és a stílus kettősét középpontba helyezve.

Fókuszban az időtálló minőség-7.

Sokan saját kárukon tanulják meg, hogy a minőséget bizony nem érdemes feláldozni a meglepően olcsó árak oltárán. Az időtálló minőség az alapanyagon éppen úgy múlik, mint a kidolgozáson, ezek pedig a márka és az ár függvényeként alakulnak.

A szandálcipő nem ciki!-8.

Mindig csak a nagypapádon láttad azokat a bizonyos szandálcipőket? Tudtad, hogy kifejezetten divatos most a férfiak körében? Munkahelyre, szabadidős elfoglaltsághoz egyaránt jó választás, hosszú és rövid nadrággal is megállja a helyét. Miért kellene a melegtől szenvedni férfiként csak azért, hogy a klasszikus darabokat viselhesd? Lépj ki a komfortzónádból, és vállald fel magad. Elvégre erről is szól az öltözködés!

Kényelmes papucsok nyárra-9.

Legyen szó strandolásról, utcai viseletről, a papucsok időszaka kétségkívül a nyári hónapokban érkezik el. Ha a közösségi közlekedést használod, akkor lehet, hasznosabb a bokát tartó darabok mellett letenni a voksot, de egyébként városi csatangoláshoz, vásárláshoz, nyaraláshoz egyaránt jó választásnak bizonyulnak a papucsok.

Gyógypapucsok nem csak időseknek!-10. (Cipőrendelés online)

S ha már papucsokról esett szó, akkor nem mehetünk el a kényelmi lábbelik mellett sem. A speciális kialakítással rendelkező gyógypapucsok a harmincasok nagy kedvenceinek is számítanak. Vannak körülmények és alkalmak, amikor a komfortosság bizonyul elsődleges szempontnak. Miért ne kaphatna helyet ruhatáradban egy abszolút kényelmes, akár több színben is elérhető gyógypapucs?

Az órákról írt cikkünk is érdekelheti !

A cikk írója : Kiss Anita

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...