Hamarosan a mozikban Tom Hanks könyve

Történet: 1947-et írunk. Bob Falls túlélte a háború borzalmait, és hazatért. Ám sehogy sem találja a helyét. Ötéves unokaöccsével Robbyval eltölt egy délutánt, és komoly hatást gyakorol rá, eztán pedig eltűnik huszonhárom évre. (Tom Hanks)

E-könyv változat !

1970-ben Robby képregényeket készít Trev-Vorr művésznéven. Tengeti az életét , de egy nap levelet kap a nagybátyjától. Feltörnek benne az emlékek és az erős érzelmek hatására papírra vet egy lángszórós katonát, annak története bontakozik ki. Így megszületik a Tűzeső legendája.

Ismét ugrunk az időben. 2020 Hollywood. Bill Johnson, a sikeres producer mindig új ötletek után kutat. Egy nap rábukkan egy nagyon furcsa képregényre, és felvillant benne, hogy megtalálta a hiányzó láncszemet. és végre vászonra viheti a különc Eve Knight alakját is. Az ultraszuperhős-univerzum megalkotásába kezd, a főhősnő szerepét úgy gondolja, hogy az éppen népszerű Wren Lane-re osztja. Tűzesőt pedig a nemrég befutott, szeszélyes OKB játssza majd. (Akinek mellesleg mindenről megvan a saját elképzelése.)

Az igazi főszereplői a regénynek a kamera mögött állnak: producerek, asszisztensek, technikusok és mindenki, aki részt vesz a filmkészítés őrült, kimerítő, mégis mindennél csodálatosabb folyamatában. Tom Hanks nagyszabású regénye főhajtás előttük és a filmművészet előtt, egyszerre szívmelengető mese és kulisszatitkok elképesztő tárháza.

„Regényes beszámoló a filmkészítés kínjáról és gyönyöréről. Olyasvalakitől, aki tudja, miről beszél”
Kirkus Reviews

Egy párizsi apartman könyv ajánlója!

You may also like...