Kylie Minogue 2024- My Oh My

Kylie Minogue nem tétlenkedik mindig van valami új ötlete a tarsolyában. Most 7 napja töltötte fel a legújabb alkotását a My On My-ot. Az énekes, dalszerzőn kívül még láthatjuk és halhatjuk Bebe Rexha és Tove Lo énekesnőket is. A most 56 éves Kylie az idén volt a Sziget fesztiválon is. Úgy hírlik, hogy nagy sikert aratott . Az Ausztrál énekesnőt egyébként gyakran emlegetik mint a Pop hercegnőjét. 2024-ben a Time a világ egyik leg befolyásosabb emberének nevezte. Világszerte több min 80 millió lemezt adott el, és rengeteg fellépésen vett már részt. Grammy díjat is kapott és ARIA Music Award díjjal is büszkélkedhet, sőt ez utóbbit 18 szór hozhatta haza.

Kylie hetekig titkolta, hogy kik fognak szerepelni a legújabb videóban. A dal producere Steve Mac . Ő már dolgozott Ed Sheeran-nel, Pinkkel és Calvin Harris-szel . A Grammy díjas énekesnő új dalát először a BBC rádión mutatták be. – Írta a Variety. Az énekesnő 2023-as évben is jól szerepelt mert a Tension albuma siker lett és abból is kiemelhetjük a Padam Padam-ot amelyért hazahozhatta a Global Icon díjat. (Kilie Minogue)

A videoklipet eddig ( 2024. 08. 16.) több mint 1 millió 8 százezren látták.
A kép forrása YouTube

Kylie Minogue Magic videoklipjét is megtekinthetitek nálunk- Itt ! Oldalunkon több nagy slágert is megosztottunk, cikkek, könyveket, filmeket ajánlunk !

You may also like...