Csillagok között (Film 2014)

A film története : A globális felmelegedés miatt a föld egyre élhetetlenebbé válik. A készletek egyre csak apadnak, egyedül csak a kukoricát tudják termeszteni így az emberiséget a kihalás veszélye fenyegeti. Vannak kutatók és mások is akik ebbe nem igazán tudnak belenyugodni. A tudósok hamarosan felfedeznek fontos dolgokat az űrutazással kapcsolatban. A szakemberek egy féreglyukon próbálják a nagy messzeségekbe küldeni a felfedezőket. A céljuk az, hogy olyan bolygót találjanak ahol az emberiség élhet. A kormány általi finanszírozásból elkészítik az űrjárművet amelyen a pilóták elmehetnek a csillagok közé.

A „Csillagok között” a Mafabon 90 %-on van 3921 szavazat alapján. Az IMDb-n is népszerű a film a TOP 20 film között szerepel. Jelenleg 8.7 ponton van és ez kétmillió kétszázezer feletti szavazat eredménye. 1 Oscar díjat nyert az alkotás. A film rendezője : Christopher Nolan

Wiki

A film zeneszerzője Hans Zimmer. A zene kiadója Water Tower Music . filmzenenet

Érdekesség Csillagok között):

A féreglyuk és a fekete lyuk létrehozásában Dr. Kip Thorne együttműködött a Visual Effects felügyelőjével, Paul J. Franklinnal és csapatával a Double Negative-nál. Thorne oldalakon keresztül mélyreható elméleti egyenleteket adott át a csapatnak, akik ezután új CGI szoftvereket hoztak létre ezen egyenletek alapján, hogy pontos számítógépes szimulációkat készítsenek ezekről a jelenségekről.

A képen Anne Hathaway látható. A kép forrása : YouTube

You may also like...