A matador – Spanyol tűz 1.

Borsa Brown regényének főhőse, José Suárez nem olyan mint a többi maga korabeli gyermek. Ő már nagyon jól tudja, hogy mit fog csinálni a jövőben, ám olyan körülmények közt él amelyek akadályként tornyosulnak a feje fölött. Nehezíti a terveit az, hogy nincs a környezetében olyan aki hinne abban, hogy ő meg tudja valósítani az álmait. Egy nap aztán elkövet egy végzetesnek tűnő dolgot. Van egy valaki aki elrabolja szívét és szerelmes lesz belé pedig távol kéne tartania magát az illetőtől. (Matador)

Rosa Casillas sem egy átlagosnak mondható gyermek. Hasonlóan Joséhoz, neki is határozott elképzelései vannak arról mit tesz a jövőben, és a körülmények is kedvezően alakulnak a terveit illetően. A családja is támogatja őt, hogy a leányuk álmai megvalósuljanak, ám ő is elköveti azt a végzetes hibát, hogy szerelmes lesz. A szülei akaratának ellenére küzd a szerelemért.

A könyvet itt megrendelheted ! Az ajánlott oldalon Borsa Brown más könyveit is felfedezheted.

Vajon hogy alakul egy matador és egy állatvédő táncos szerelmi viszonya. A szerelem amely az ellentétek közt utat keres magának két ember közt. A vágyódás vajon felül írja e a saját maguk állította szabályrendszert. Ez a nagy kérdés, amire választ csak a regény olvasása közben találsz.

Mik a jellemzői a történetnek ? Spanyolország, bikaviadal, szerelem, csalódás, bosszúvágy, jövő.

Összefér e a szerelem és a szánalom egy ember iránt? Gyűlölhetsz és tisztelhetsz valakit miközben szereted valójában ? Azt mondják a szerelem ilyen. Ez az amit eleinte megpróbál az ember tagadni.

A jók és rosszak iskolája előzmények könyv ajánlója !

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...