Nem a gének határozzák meg a sorsod- Epigenetika

A mai állás szerint a legtöbb orvos az mellett foglal állást, hogy a szüleinktől örökölt gének határozzák meg az életünk lefolyását. Sokáig ezt tanította az egyetemen a diákjainak Dr. Bruce Lipton is. Ám a kutatásai egészen más irányba terelték az ő szemléletét. Bebizonyosodott, hogy a géneket át lehet programozni. (Epigenetika)

A szüleink génjei is eleve már programozottak voltak és az ő szüleiknek a szüleinek is, szóval ez a lánc nagyon messze vezethető vissza. A viszonylag új tudomány a genetikából nőtte ki magát. Maga az epi=feletti ha a jelentését nézzük, tehát genetika feletti. A kutatások szerint tehát nem vagyunk áldozatai a géneknek.

A génjeink kódolása a gyermekkorunk első hét évében történik meg. Ebben a szakaszban egy transz szerű állapotban vannak a gyermekek. Még nem értenek semmit de úgy gyűjtik az információkat mint más a kedvenc tárgyait. Mindent tárolnak a gyerekek , azt, hogy mit mondasz neki, azt hogy mit lát stb. Így nem mindegy mit mondasz a gyermek előtt , és minősíteni sem szabad. Általában a szülök rend szeressen használnak egy jól bevált szidalmat, a gyermek meg azt el is hiszi .

Dr. Bruce Lipon könyvét „Tudat: A belső teremtő” itt találhatjátok !

Dr. Bruce Lipton szerint a fenőt korban át lehet programozni magunkat. A sejtbiológus rájött, hogy a sejtjeink a kódolások szerint működnek, ha új kódokkal látjuk el akkor a szerint fognak működni. Az átkódolást elvégezhetjük elalvás előtt amikor már kezdünk transzba jönni. Tehát ha a hiedelmeinket eltöröljük és új információkat szerzünk, ami persze legyen pozitív akkor boldoggá tehetjük az életünket. Sok betegségtől is megszabadulhatunk vagy megelőzhetjük.

Spontán evolúció

Dr. Lipton szerint az emberiség egy spontán evolúció előtt áll. Az evolúció a Darwini elmélet szerint sok sok évmilliók alatt zajlik le. Erre viszont most nincs időnk. A spontán evolúció valamilyen vészhelyzet szokta kiváltani. A kutató szerint az emberiség kezdi felismerni, hogy a hiedelemrendszerei nem működnek, sőt kártékonyan hatnak a társadalmunkra. A legújabb felfedezések támogatást nyújtanak a tudatunk felébresztésében. A tudatos élet segítségével megváltoztathatjuk a világunkat pozitív irányban. (Epigenetika)

A kép csak illusztráció ! A kép forrása : Pixabay

A „Világépítők” című könyv ajánló is érdekelheti !

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...