Nincs hatalmad felettem- David Goggins

Most ismét egy olyan könyvvel rukkolok elő olvasóim amely segít abban, hogy felállj ha elestél. Vagy úgy is fogalmazhatom, hogy erőt ad ha csüggedsz, mert az inspiráló könyveknek ez a jótékony hatása. David Goggins az Amerikai hadsereg egyik ikonja, már ez akkor is megmutatkozik amikor a borító képre tekintünk. Erős és fegyelmezett hatást kelt, így azonnal hihetővé válik a cím is „Nincs hatalmad felettem”.

A kötet ismertetője igen bölcs gondolatokat tartalmaz. Mindjárt az Eckhart Tolle által hirdetett jelennel kezd. Tehát bármi is történt a múltban a jelen az amivel a jövődet van esélyed megformálni. Azt sugallja, van bennünk belső potenciál amit előhozhatunk magunkból. David állítása az, hogy mi csak képességeink 40 %-át használjuk ki. Arra ösztönöz, hogy akaraterővel és kitartással bármit elérhetünk.

David Goggins inspiráló könyvét itt rendelheted meg !

Az író amellett, hogy katona ikon rekorder állóképesség sportoló is, sokak szemében egy élő legenda. Ám nem volt mindig így , mert fiatalként depressziós volt, és súlyfölösleg problémái is voltak. A rémálomba illő gyermekkor szegénységgel és testi, lelki bántalmazással volt teli. Később kártevő-irtóként dolgozott, ott született meg az elképzelés, hogy jelentkezik a SEAL kiképzésre. Új tulajdonságokat vett magához mint a kitartó munka, önfegyelem, mentális állóképesség. Mindezekkel nagyon jó irányba indult el a sorsa. A 48 kiló röpke 3 hónap alatt ment le a testéről. Muszáj volt, hiszen a kiképzéshez szükséges a megfelelő súly arány.

Az inspiráló könyvében David megosztja az olvasókkal a történetét. Az olvasó is magára ismerhet a műben és elsajátítja azokat a tulajdonságokat amelyek szükségesek ehhez a jótékony életmód változáshoz. Az ilyen jellegű könyvekre nagy szükség van, mert így láthatjuk, hogy nem egyedül küzdünk a problémáinkkal, és már az a tudat, hogy valakinek sikerült kilépnie , önmagában is erőt ad. Segít megszabadulni a félelmeinktől, és akár így útmutatónak is használhatjuk e művet.

Új szemléletmód David Goggins tolmácsolásában

A „Nincs hatalmad felettem” azok akik olvasták már azt állítják, nem tudták letenni. Egy új szemlélettel ismertet meg amit a különleges haderők kiképzésénél lehet elsajátítani. Mi is a lényeg- Nézz szembe a félelmeiddel és erősítsd magad mentálisan valamint légy tisztában a korlátaiddal. A komfortzónából való kilépés fájdalmas de kitartó munkával akár az üzleti vagy más élethelyzetben is kiemelkedőt alkothatunk. Goggins a nehézségekben nem a negatívot látja, hanem ott a lehetőség mutatkozik meg számára. Az alcím is „Te irányíts, ne a körülményeid” önmagukban is arra az egészséges kíváncsiságra hajtanak, hogy elolvassuk a könyvet. Porkoláb Imre dandártábornok is ösztönzőnek tarja a kötetet , olyan szerinte David Goggins hogyha hallgatod is már legszívesebben felszaladnál a legközelebbi hegyre. Azt is hozzátette, hogy az íróhoz hasonlók képesek megváltoztatni a világot.

Az Arnold Schwarzenegger- Tedd magad hasznossá könyv ajánlója is hasonló, gondoltuk érdekelhet !

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...