Gábriel arkangyal- Avagy Isten embere – Doreen Virtue

Előfordulhat amikor az életünkben olyan események zajlanak, hogy útmutatásra van szükségünk. Több arkangyaltól is kaphatunk segítséget, de ezúttal most Gábrielt ajánljuk , Doreen Virtue tolmácsolásában. Gábriel akinek a neve annyit tesz „Isten embere” , mindig veled, velünk van . Az, hogy nem hallod nem érted üzenetét, nem állíthatja meg őt abban, hogy ne üzenjen neked folyamatosan. Végtelen energiájával azon fáradozik, hogy megkapd az üzenetet. E kötet célja az, hogy megtanuld hogyan engedd közel magadhoz az arkangyalt, és így megkapd a neked szóló üzenetet. (Arkangyal)

Doreen Virtue (Klikkelj a névre, és az oldalon bele is olvashatsz a könyvbe!) minden részletre kitérően megmutatja neked Gábrielt a hírmondó arkangyalt. Ő az anyák, az írók és a művészek hírnöke a világunkban. Most eljött hozzád, hogy elmondja a híreket. Lehet, hogy most éppen a gyerekvállalás gondolata van benned? Vagy van már gyermeked , és vele kapcsolatosan kérdeznél ? Itt az idő, hogy e könyv segítségével Gábriel felé fordulj a kérdéseddel.

A könyvet író hölgy inspirál is a könyvben olyan történetekkel amelyek arról szólnak, hogy az arkangyal kinek hogyan segített. Doreen Virtue 1997-óta foglalkozik angyalterápia foglalkozásokkal. Több ezer embernek tanította meg azóta, hogyan kommunikáljanak az angyalokkal és arkangyalokkal. Pszichológiai tanácsadói diplomával rendelkezik az írónő. Több könyve is megrendelhető a Librin : Angyali üzenetek, Égi üzenetek, 10 üzenet az angyaloktól, Angyalok és felemelkedett mesterek, Napi útmutatás az angyalodtól, Mihály arkangyal, Angyali álmok, Földre szállt angyalok, Angyali számok

A karácsonyi játéktippjeink is érdekelhetik ! Oldalunkon több spirituális könyvet is ajánlottunk, és folyamatosan azon vagyunk, hogy a legjobb könyvekkel ismertessünk meg ebben a témában is. Arra buzdítlak, hogy fedezd fel a honlapunkat !

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...