Jákob Zoltán könyve- Paprikaföldektől a hétcsillagos életig

Nemrégiben találkozhattunk az egyik TV csatornán Jákob Zoltánnal, egy olyan műsorban ahol az ismert férfiak kapcsolatot szerezhetnek nőkkel, komoly célokkal. Nos igen , bevallom őszintén nem tudtam hova tenni őt akkor, és az sem volt világos számomra, hogy mitől híres. Ám ez a könyv amit ő adott ki önmagáról végre megmutatja, hogy ki is ő valójában. (Jákob Zoltán könyve)

„A paprikaföldektől a hétcsillagos életig- Az önerőből milliárdos sikerreceptjei” első hallásra is izgalmas, hiszen azt hiszem , hogy valami olyat tudok meg ami a saját életemben is kamatoztatható. Meg olyasmi is megfordult bennem, ha tényleg újabb kulcsot kapok ebben a műben amitől jobb lehet az életem, akkor ez bizonyára egy jó befektetés számomra. De persze ezt addig senki sem tudja míg el nem olvassa.

A Jákob Zoltán könyv itt megrendelhető !

Ám nem feltétlenül kell, hogy megváltoztassa az életünket , van aki megelégszik azzal, hogy megismer valakit aki másképpen gondolkodik mint ő, s ahogy több általam írt cikkben is kifejtettem már maga az olvasás is kreatív gondolatokat szülhet. Ja és akár szórakoztathat is. A könyv hivatalos ajánlójának első mondata azok számára akik nézték a fentebb említett műsort semmi újat nem mond Zoltánról. Tudtuk, hogy szereti a sportkocsikat és azt is, hogy az utazás is élményt jelent számára.

Azonban végre számomra kiderült róla , hogy ő alapította a Crystal Nails márkát. Persze ezt akár a közösségi oldaláról is megtudhattam volna. Azt viszont, hogy hogyan jutott el odáig azt csakis a könyvből tudhatjuk meg. A könyvben Jákob Zoltán betekintést ad az életéről , utazásaiba és ami a legfontosabb a gondolataiba is. Tapasztalatom szerint a sikeres emberek gondolatai mindig egy új látásmódot adnak annak aki olvassa az ilyen jellegű könyveket.

Zoltán nem felületeskedik, hanem ami fontos azt adja át gyakorlatias módon. Haszonnal forgathatják a könyvet a vállalkozók is mert megtanulhatnak egy komplex látásmódot, és lehetséges irányokat mutat a vállakozásfejlesztéshez.

Mire kaphatsz választ e könyvben : Hogyan építsd fel a karrieredet?
Neked való a vállalkozói lét?
Milyen kvalitásokkal kell rendelkeznie egy sikeres üzletembernek?
Miért fontos utazni és világot látni?
Hogy válaszd ki és tartsd meg a segítőidet?
Hogyan építsd fel önmagadat?

Jákob Zoltán könyv- Cikkírói meglátás a témával kapcsolatban

Amint fentebb is hangsúlyoztam azért szeretem az ilyen jellegű könyveket , mert tényleg más gondolatok születhetnek amikor olvasok. A The Hungary Post egy ilyenhez hasonló könyv olvasása közben született ötletből származik. Így csak buzdítani szeretnélek, hogy szerezd be e könyvet mert tényleg jó befektetés lehet. Ahhoz, hogy az életünk szándékunk szerint más legyen előbb azt kell meghatározni, hogy milyen jellegű életet akarunk élni. És ha ez megvan akkor meg kell ismerni azokat a gondolatokat amiket egy ilyen életben gondolnak az emberek. Mondhatjuk, hogy egy új dimenziót nem lehet megismerni egy másodperc alatt.

Egy új életben mindig minden ismeretlen, és esetlenül mozoghatunk csak benne, amíg el nem sajátítjuk a dimenzió sajátosságait. S amíg nem gondolkozunk úgy mint azok akik már régóta azt az életet élik. Ezért fontos ez a könyv is. Igazából még ez sem elég ahhoz, hogy változtassunk mert ha mindent is tudunk a másig életről azonban a bátorság hiányzik az új élet megéléséhez akkor semmi sem változik. Akkor csak lesz egy jó élményed olvasás közben, és az a gondolat is megfoganhat benned, hogy Ilyen is lehetnék. (Jákob Zoltán könyve)

Még egy kis infó a gondolatokról, arról hogy mennyire fontos megismerni. Sokan tisztában vannak ezzel, és a Warren Buffett cégében akár egyetlen részvényt is képesek venni azért, hogy a jelentésit olvashassák. Mert mindenki arra kíváncsi, hogy korunk egyik legnagyobb befektetője hogyan gondolkodik. Mert tudják, hogy ha csak egy kicsit is megértenek abból amit ő tanít a gondolataival akkor már tekintélyes vagyonra tehetnek szert, persze csak akkor ha van bátorságuk.

A „Nincs hatalmad felettem” című inspiráló kötet is érdekelheti ! Az oldalunkon több ehhez hasonló könyvet is ajánlunk !

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...