Jóga- Jógaászana kártyák- gyakorolj otthon kártyákkal

Alkotó-Natalie Heath! Az 50 lapos kártyacsomaggal mindennap másik jógaórát tervezhetsz magadnak. Az 50 jógapózt tartalmazó kártyákkal a saját tempódban tudsz gyakorolni. A testi és lelki erőt adó jógagyakorlatok 25 jógaórát tartalmaznak. Te választhatod ki, hogy az aktuális napon melyiket végzed el. Csak terítsd ki a matracodat és a kártyalapokat, majd válaszd ki a neked épen megfelelőt, és már végezheted is az otthoni jógát.

A Jógaászána kártyákat itt rendelheted meg : Libri !

Minden jógatartásnál van haladó változat is , így amikor érzed, hogy könnyen megy akkor tudsz bonyolítani a pózon. Természetesen könnyítéseket is talál a jógi a feladatok elvégzésében, így a saját testi adottságodra tudod alakítani a gyakorlatokat. A kártyák által mutatott gyakorlatok közben spórolhatsz is, mert nem a TV képernyőjéről nézed a jóga gyakorlatokat, és persze hang sem zavarhat meg az elmélyülésedben.

Az 50 kártyalap mellett a csomagban találsz egy 64 oldalas füzetet is.

A Jóga gyakorlása gyakorlatilag nem csak a testedre hat, hanem közelebb visz önmagadhoz. Miközben a gyakorlatokat végzed elméd elcsitul , és ezzel be kerülsz a jelen pillanatába. A jelen pedig sok ajándékot tartogat a gyakorlók számára. A lélek is fejlődhet, és vele együtt a jellemformálás is megvan.

A Szepes Mária- Szerelem mágiája könyvajánlója is érdekelheti ! Az oldalunkon több spirituális könyvet is ajánlunk ami érdekelheti ! Böngésszen nálunk !

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...