Gregg Braden- Az emberiség ereje

Gregg Braden az egyik olyan spirituális író aki ötvözi a tudományt a lélek dolgaival. Hagyományához híven a „Az emberiség ereje- Ismerd meg a benned rejlő csodákat: öngyógyítás, hosszú élet, intuíció tiszta tudatosság”, is tudományos felfedezésekkel alátámasztott mű. Ha olvassuk a könyvet az íróval együtt járhatunk az után a nagy , mindenkit érdeklő kérdés után, hogy kik vagyunk mi.

A könyvet itt megrendelhetik : Libri

A legújabb felfedezések szerint például az értelmes ember nem evolúciók hosszú folyamatának eredménye hanem hirtelen jelent meg a földön. Már fejlett volt az agya és az idegrendszere is, és a képességei is fejlettebbek voltak más a földön lévő lényekénél. Maga a DNS is ritka keveredése az ősi géneknek. A képességeink közt pedig megtalálható az öngyógyítás. Még arra is képesek vagyunk, hogy szabályozni tudjuk az életünk hosszát. Fokozhatjuk az immunválaszunkat és képesek vagyunk intuícióra,érzelmeink is fejlettek , tudunk szánalmat, együttérzést, részvétet érezni és még sok minden mást is.

Mindezeket a dolgokat tárgyalja a világhírű író Gregg Braden, miközben ötvözi a természettudományt a spiritualitással. Szükség van az ilyen munkára is, hiszen vannak olyan lelkek aki ezen a nyelven kerülhetnek közelebb önmaguk megismeréséhez. Azt mondanám, hogy kötelező olvasmány azoknak akik fejlődni akarnak lélekben, de csak tudományos bizonyítékokkal együtt hisznek el dolgokat. Itt ebben a kötetben megtalálják a számításukat. Bradentől több könyvet is olvastam . így tapasztalatból mondhatom jobban mondva írhatom, hogy érdekes és könnyen érthető módon szokta kifejezni magát.

A Reikiről szóló könyv ajánlatunk is érdekelheti !

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...