Baba nyugtató zenék az elalváshoz

A nyugalom nem csak nekünk felnőtteknek fontos hanem a kisgyermekeknek , babáknak is . A nyugodt légkör kialakításához nagyszerűen illenek majd azok a szimfonikus filmzenei alkotások amelyeket összegyűjtöttem az anyukák és apukák számára . (Nyugtató zenék)

Ők is a baba nyugtató zenei válogatást hallgatták ?! 😀 A kép csak illusztráció ! A kép forrása : Pexels

A Libri oldalon regisztráció nélkül is rendelhetsz termékeket . A mi oldalunk is a Libri partnerei közé tartozik !

Egyfajta terápiaként is alkalmazható a nyugtalanság megszüntetésére . És persze nem csak a babák és gyermekek nyugszanak meg hanem reményeim szerint az egész család . Olyan filmekből válogattam eddig is mint a Top Gun Maverick vagy a Shindler listája és a Pearl Harbor . Folyamatosan lesz bővítve amíg el nem éri a másfél óra terjedelmet .

Továbbá az a reményem is megcsillant ezzel kapcsolatban , hogy a kis baba amikorra felnő és ilyen zenéken cseperedik fel akkor később is fogja kedvelni a szimfonikus zenéket . Egyfajta komolyságot vessz magára ,szélesebb műveltséget . Ez csak javára válik mindannyiunknak .

Kapcsold be és folyamatosan menni fog a videó !

Egy korábbi honlapomon is alkalmaztam ezt a zene terápiát és sok anyukától és apukától kaptam pozitív visszajelzést . Így bízom benne , hogy nektek is nagy szolgálatot fog tenni ez a kis összeállítás . (Nyugtató zenék)

A babapszichológus könyv is érdekelhet ! Az oldalunkon több olyan cikk is található amely érdekelheti ! Böngésszen nálunk !

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...