Nagy ötletek kis fürdőszobákba

Szépségápolás, tisztálkodás, feltöltődés- mindennek színtere a fürdőszoba. Ahány ingatlan, annyiféle kialakítás, abban azonban sokan egyetértenek, hogy az alapterület szinte soha nem elegendő. Rendszerint itt kap helyet a mosókép, a szárítógép, és közben a tárolásról, a szaniterek elhelyezéséről is gondoskodni kell. Bár ma már sok otthonban a konyhai beépített rendszer részét képezi a mosógép, de még így is kérdéses, hogy elfér-e a fürdőszobában a zuhanyzó és a fürdőkád is. (Modern fürdőszoba)

A kép csak illusztráció ! A kép forrása : Pixabay

Mindkettőnek megvannak a maga előnyei. Míg a fürdőkád lehetőséget biztosít a zuhanyozásra, addig a zuhanykabin esetében ez már korántsem így van. Ennek ellenére tény, hogy egyre többen érdeklődnek a stílusosan, megbízhatóan kialakított üvegkabin iránt. A megoldás a készen kapható kabinoktól eltérő, ám éppen ennél fogva kisebb helyen is ideális választásnak bizonyul. Akár a fürdőkádhoz is rögzíthető az egyik oldala, így egyik megoldásról sem kell lemondani.

S ha már az alapterület került szóba, akkor nem mehetünk el a tárolás kérdése mellett sem. A hagyományos fürdőszoba bútorok kapcsán érdemes felfelé építkezni, és akár a plafonig érő, keskeny szekrények mellett letenni a voksot. A fölső polcokra kerülhetnek a ritkán használt termékek, készülékek, míg az elérhetőbb fiókok helyet adhatnak a mindennapokban nélkülözhetetlen apróságoknak. Ilyenekből pedig akad bőven a fürdőszobában. Ha teheted, akkor a sminktermékeknek, arcápolási készítményeknek találj helyet a lakás más pontján, például egy igényes fésülködőasztalnál.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy az edzett biztonsági üvegből készített kabinok a helykihasználás, a stílusos megvalósítási lehetőségek miatt egyre nagyobb érdeklődésre tartanak számot. Legyen szó a fürdőszoba felújításáról, vagy egy új otthon építéséről, megéri a fürdőszobára kiemelt hangsúlyt helyezni. A burkolatok, színek, bútorok és szaniterek megfelelő összeválogatásával luxusszínvonalú enteriőr fogadhat, és az esetlegesen kis alapterületből is kihozhatod a maximumot. (Modern fürdőszoba)

A cikket írta : Kiss Anita

A sportfogadási cikkünk is érdekelheti !

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...