Tisha Morris: RENDterápia

Az otthon tereinek rendezése, és a rendrakás kapcsán számos könyv sorakozik a webáruházak kínálatában. Mindegyik valamilyen módon arra keresi a megoldást, hogy a közvetlen élettérben levő tárgyakat, holmikat, miként lehetséges áttekinthetően tárolni. Arról viszont már kevésbé szól a fáma, hogy milyen érzések és elfojtások társulnak mindezekhez. Valóban szükség van azokra a tárgyakra, amikhez érzelmi köteléket vélünk felfedezni? Miként kapcsolódik mindez a múlthoz és az elengedéshez? (Rend terápia)

A kép a könyv borítóját illusztrálja !

Ez utóbbi kérdésre a válasz nyilvánvaló. Sokszor előfordul, hogy a személyiségünk változásait nem követi a környezetünkben jelen levő tárgyak cserélődése. A túlfogyasztást elkerülve is lehetséges olyan életteret alkotni, amely tökéletesen passzol ahhoz, aki ma vagy. Ezt megcélozva azonban el kell engednek azokat a sallangokat, amikre már nincs szükséged.

A könyv a Libri oldalán megrendelhető ! Nem szükséges regisztrálnod a megrendeléshez !

Jó esetben az idő múlásával fejlődünk, meglátjuk a lényeget a dolgok mélyén, és ezzel együtt egyre tisztábban kezdjük látni, mire van szükségünk a kiegyensúlyozottsághoz. Bár a rendetlenség nem betegít meg, de kétségtelenül feszültséget okozhat bennünk. A stressz csak nő, ha olyan tárgyaktól nem tudunk megszabadulni, amelyek erőteljesen a múltba rántanak, és már nem saját személyiségedhez köthetők. Ne félj váltani, megszabadulni attól, amit már nem használsz, rossz érzéssel tölt el, vagy egyszerűen évtizedes rossz tapasztalatokra mutat vissza. A RENDterápia ebben igyekszik segítséget nyújtani. (Rend terápia)

A könyv végső soron a spirituális (Szellemi) fejlődésünket segíti elő . Ezért olyanoknak ajánlom az elolvasást akiknek fontos a szellemi fejlődésük !

A cikket írta : Kiss Anita

Egy másik izgalmas könyvajánlat is érdekelheti ! Oldalunkon több könyvajánlatunk is érdekelheti ! De választhat a DVD és Blu-Ray ajánlatainkból is .

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...