Egyél úgy, hogy ne halj meg– Receptek

Dr. Greger neve valószínűleg nem ismeretlen azok számára, akik az egészséges életmód témájában szívesen olvasnak. A Hogy ne halj meg és az Egyél úgy, hogy ne halj meg című könyvek hatalmas népszerűségnek örvendtek, ezúttal pedig ez utóbbinak a receptes formája jelent meg. Michael Greger több mint 1000 receptet gyűjtött össze annak érdekében, hogy az életmódot váltani kívánók egészséges finomságokról olvashassanak, majd azokat a gyakorlatba is beiktassák. (Receptkönyv)

A kép csak illusztráció !

A szakember véleménye mit sem változott. Ma is úgy véli, hogy az egészséges ételek ideális eszközei a fogyókúrának és a betegségek megelőzésének. A kalóriák végeláthatatlan számolgatása és az ésszerűtlen diéták követése helyett az életmódváltást kínálja, mint egy életen át tartható megoldást. Ez azonban csak akkor működik, ha valamiféle gondolkodásbeli változás is társul az elhatározáshoz. Többek között erről is írt a korábbi köteteiben. Most viszont a konyhában kalauzol el bennünket annak alapján, hogy melyik alapanyagtól mit várhatunk. Hogyan válasszuk ki a megfelelő makrotápanyagokat a szervezet igényeit fókuszba helyezve.

A könyv a Libri oldalon rendelhető meg !

Az egészséges táplálkozást részletező, mennyei finomságokat kínáló szakácskönyv nagy segítség lehet azoknak, akik fogyni szeretnének, de tennék ezt egészséges, tartható kereteken belül. A fogyás ütemének felgyorsításában éppen úgy segít Dr. Greger, mint a legjobb saláták, levesek, tészták, zöldséges fogások elkészítésében. Az egészséges gabonafélék, babos ételek, reggelik, gyümölcsök és szószok további értékeket adnak a gasztronómiához.

Az Egyél úgy, hogy ne halj meg – Receptek egy olyan gyűjtemény, amit bármikor felcsaphatsz. Ha valami egészségeset és mégis laktatót, finomat készítenél. A talán még számodra is újnak számító alapanyagokkal való megismertetés mellett arról is szól a receptkönyv, hogy mit várhatsz az életmódváltástól és az étkezési szokások megreformálásától.

Az ismertetőt írta : Kiss Anita

A Rend terápia című könyv is érdekelheti !

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...