Lilu: Rutin – avagy a bőrápolás nagykönyve

Lilu neve nem csak Az ötödik elem című filmből lehet ismerős, hanem bizony ezen a néven fut, és ismeri országszerte mindenki azt a nőt, aki a zenetévén indult egykor, jogász végzettséget szerzett, majd a média világában folytatta tevékenységét, és valóságshowk, jelenleg pedig beszélgetős YouTube csatornájának háziasszonya. A bőrápolás szerelmese, aki a szokottnál jelentősen mélyebben beleásta magát a témába. Ennek gyümölcseként született meg a Rutin című könyv, amit méltán nevezhetünk a bőrápolás nagykönyvének. (Lilu könyve)

A kép csak illusztráció !

A hazai piacon mindenképpen hiánypótlónak számít. A világhálón kattintgatva sokféle információval találkozhatunk, néha pedig a kínálat szélessége bizonytalanít el. Sokan nincsenek tisztában azzal, milyen bőrtípussal rendelkeznek, és arra mely készítmények bizonyulnak a leginkább megfelelőnek. Egyáltalán miért fontos a bőrápolási rutin kialakítása? Mikor érdemes elkezdeni ezzel foglalkozni? Miből válogathatunk? Mit tudnak a néha ismeretlen összetevők? S mit célszerű inkább elkerülni a vásárláskor? Lilu könyve mindezekre a kérdésekre, és még sokkal többre is válaszokat kínál. A hiteles forrásnak számító könyv a kezdő bőrápolóknak és a témában már otthonosabban mozgóknak egyaránt tud újat mondani. A hasznos összefoglalók, a tipikusan hétköznapi bőrproblémák részletezése és a bevált, hatékony alapanyagok egyaránt helyet kapnak a kötetben.

Lilu könyve a Libri oldalon megrendelhető !

A Rutin nemcsak a reggeli és az esti rutint veszi sorra, hanem arról is tájékoztat, milyen célirányos kezeléseket lehet igénybe venni, használni, miként lehet a fiatalos vonásokat mind tovább megőrizni. Ha örök fiatalságot nem is kaphatsz Lilu könyvétől, de abban biztos lehetsz, hogy a rugalmas, fiatalos, szép, és főleg egészséges bőr megőrzéséhez minden hasznos információra rálelhetsz. (Lilu könyve)

A könyv ajánlatot írta : Kiss Anita

A receptkönyv ajánlatunk is érdekelhet !

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...