Határtalan Gondolatok Határidőnapló

Bár már benne vagyunk az évben, de még mindig nincs késő beszerezni az aktuális határidőnaplót. Sokan vagyunk úgy vele, hogy a karácsonyi időszak után nehezen állunk rá az újabb évre, és ha sikerül is, valahogy csak visz magával a lendület, és azon kapjuk magunkat, hogy már vége is a télnek. A Határtalan Gondolatok Határidőnapló a nők igazi kedvencévé válhat az idei évben. Alapvetően egy határidőnaplóról van szó, de annál sokkal többet kaphatsz tőle. (Pozitív gondolkodás)

A kép csak illusztráció !

Szépséges kivitelezés

Ha mindig is többre vágytál a hagyományos fehér lapoknál, amelyek csak a teendőid beírását várják, akkor a Határtalan Gondolatok Határidőnapló lesz az ideális választás számodra. A gyönyörű kivitelezés értékes tartalommal társul, mely utóbbi nem merül ki az egymást követő napok egyhangúságában. Ha valami Rólad szól, akkor a határidőnaplód biztosan. Ez a 2023-as kiadás azonban többet tud, mint egyszerűbb társai. A színes belső képek, elgondolkodtató szövegek, idézetek mind saját énedet szólítják meg.

Lélekmelengető tartalom

Az inspiráló képek, írások, tartalmak, receptek hozzáadják a naplóhoz azt a szépséget, ami esztétikailag és tartalmilag is megfog. A Határtalan Gondolatok Határidőnapló 2023 lesz az a kötet, amit nap mint nap szívesen nyitsz majd ki, és a magvas mondanivaló talán éppen akkor talál meg, amikor nagy szükséged van a támogatásra, személyiséged megélésére, vagy éppen a pozitív életfelfogásra.

Áttekinthető belbecs

A határidőnapló természetesen tudja mindazt, amit egy hasonlónak tudnia kell. Feljegyezheted benne a fontos időpontokat, határidőket, szervezheted mindennapjaid, vagy akár hosszú távú céljaid is helyet kaphatnak benne. Az áttekinthetőség és a könnyű használhatóság inspiráló tartalmakkal kombinálva szolgálják pozitív napjaid. Ne feledd, néha csak a szervezésen múlik minden! (Pozitív gondolkodás)

A könyv a Libri webshopban megrendelhető !

Lilu könyve is érdekelhet !

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...