Dwayne Johnson az új szuperhősös mozi főszereplője

Itt a Black Adam!

Dwayne Johnson az elmúlt években jobbnál-jobb akciófilmekben szerepelt. Idén a Black Adamban láthatjuk viszont, ami sci-fi elemekben éppen úgy bővelkedik, mint akcióban.

Sci-fi környezet, múltbéli harag

A történet 5000 évvel ezelőtt indul, amikor az egyiptomi istenek összes hatalmát magáénak tudó Black Adam fogságba kerül, és sajátos sírba zárják. A börtönből kiszabadulva egy teljesen új világba érkezik, ahol már semmi sem hasonlít az általa ismertekre. Mások a szabályok, korszerűek a gépek, és az emberek is egészen más felfogás szerint élik életüket. Black Adam pedig nagyon dühös, s ezt nem is rejti véka alá. Célja viszont nem más, mint az igazság. A 2022-es filmben feltűnik Pierce Brosnan is. A sármos megjelenése ezúttal nem elég ahhoz, hogy ő vigye a pálmát a sztoriban.

A kép forrása : Youtube

Dwayne Johnson – Akcióktól a vígjátékokig

A Dwayne Johnson rajongók körében a külföldi tapasztalatok alapján megosztott népszerűségnek örvend a Black Adam. De unatkozni biztosan nem fogunk a moziban. Az 1972-es születésű polinéz származású színészről jól tudjuk, hogy az elmúlt időszakban nem vállalt el olyan filmet, ami ne lett volna legalább egyszer nagyon nézhető. Az akció soha nem hiányozhat, de a humor is gyakori szereplője filmjeinek, ahogyan azt az új Jumanji filmekben megtapasztalhattuk.

Ismerd meg a kezdeteket is!

A Black Adamban egyébként nemcsak, mint színész, hanem executive producerként is kivette a részét a munkából. The rock egyébként a színész akciófilmes oldalát kedvelők körében a Halálos iramban filmekben. Vagy a Felhőkarcolóban, és a 2015-ös Törésvonalban is sok izgalmat kínált. A Rohanás aktuálisan az AXN-en fut . Ha pedig régebbi filmjeivel ismerkednél, akkor az Amazonas kincse, a Doom, vagy a korai filmjeinek számító A múmia visszatér, és A Skorpiókirály területén érdemes keresgélni.

Dwayne Johnson népszerűbb, mint valaha!

Dwayne Johnson évekkel ezelőtt még jelentősen megosztotta a filmrajongókat. Mára bebizonyította, hogy az „izomagyú” színész tud többet mutatni, és kifejezetten nézhető, élvezhető, izgalmas filmekben láthatjuk viszont. A rendezők igencsak érdeklődtek iránta az elmúlt években, ezért nem nehéz olyan sztorit találni, amiben ne szerepelne.

Kevesen tudják, hogy kriminológia-fiziológia szakon szerzett egyetemi diplomát. A róla elnevezett Dwayne Johnson Rock Alapítvány halálos beteg gyermekek érdekében közhasznú tevékenységet végez.

Írta : Kiss Anita

Ez is érdekelheti : A gésa emlékiratai cikk

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...