A Churchill lányok – Winston lányainak története- Rachel Trethewey

„A Churchill lányok- Winston lányainak története” Egy elragadó életrajzi mű, amely a kór egyik legnagyobb és meghatározó alakjának lányai életébe enged bepillantást az olvasó számára. A Rachel Trethewey által írt könyv feltárja Diana, Sarah, Marigold és Mary életét, kapcsolataikat és küzdelmeiket és apjuk befolyását a nevelésükre és karrierjükre. Íme néhány ok amiért érdemes elolvasni ezt a könyvet:

Betekinthetsz Churchill családjába, egy lenyűgöző bepillantás a család életébe. Láthatod a lányok személyes életét, házasságaikat és gyerekeikről és azt a viszontagságot amiben éltek. Mert nem könnyű időszakról beszélhetünk, hiszen a második világháború nyomot hagyott mindenkin. A mű segítségével bepillanthatunk a két világháború és a nők társadalmi szerepeinek megváltozásába . Így a kötetnek értékes történelmi dokumentum jellege is van. Az írónő kiterjedt kutatásokat végzet ahhoz, hogy elkészüljön ez az életrajzi és történelmi dokumentum. Forrásként felhasznált leveleket és naplókat és mindent ami hiteles és felhasználható, annak érdekében , hogy a történelem rajongóinak feltárja és megelevenítse a történetet. A stílusa könnyed , így olyan könyv született amit alig akarunk letenni .

Összességében azt mondhatjuk, hogy kötelező olvasmány mindenki számára, de különösen azoknak akik a történelmet és benne a Churchill lányok életét meg akarják ismerni. A Brit történelmet tanulmányozóknak is nagyon ajánlatos e könyv. A lenyűgöző meglátásaival, a történelmi kontextusával és lebilincselő írásmódjával ez a könyv felejthetetlenné válhat azok számára akik elolvassák.

A közönség pozitívan értékelte a művet. Most a te saját könyvtáradba is bekerülhet !

A könyv itt megrendelhető !

A Gladiátor 2.-ről írt cikkünk is érdekelheti!

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...