Napsugárlány- Julianna Margulies

A Napsugárlány- Julianna Margulies, a „Férjem nevében” és a „Vészhelyzet” című tévésorozatokban nyújtott kiemelkedő alakításáról ismert színésznő visszaemlékezése. A kötet az ő rendkívüli életéről és élményeiről szól, és a Good Housekeeping az év egyik legjobb könyveként méltatta.

A műben Margulies megosztja személyes életútját, amikor „Napsugárlány” becenévre hallgató fiatal lányként nőt fel családjában, amelyet szülei válása és bohém nevelése fémjelzett. Különféle helyeken élt, köztük Párizsban, Angliában, New Yorkban és New Hampshire-ben. Sok bizonytalansággal és káosszal kellett szembenéznie. Azonban rájött, hogy át kell vennie az irányítást az élete felett, és segítenie kell másokon. Végül fiatal nőként megtalálta az utat, hogy sikeres színésznő legyen.

A könyv egy őszinte és magával ragadó önéletrajz, amely arra ösztönzi az olvasókat, hogy erőt találjanak a káosz közepette. Marguiles története a kitartás és az elszántság erejéről tanúskodik, memoárja pedig kötelező olvasmány azoknak akik ihletet és betekintést szeretne szerezni egy tehetséges színésznő életébe.

A könyv itt megrendelhető !

A legfrissebb hírek szerint a színésznő a „The Morning Show” évadában fog szerepelni. A sorozatot jelenleg is készítik az AppleTV+ megbízásából. További érdekesség, hogy Jon Hamm is csatlakozott a stábhoz. Marguiles karaktere Laura Peterson nagy benyomást keltett a nézőkben a második évadban, amikor Bradley-vel kezdet el randevúzni.

A színésznő 10 Emmy díjra is jelölték amiből háromszor trófeával tért haza.

A Gladiátor 2.-ről írt cikkünk is érdekelheti !

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...