Ígéretes fiatal nő – Blu-ray

Emerald Fennell (Megszállottak viadala – Killing Eve), az egyedi látásmódú rendező új oldaláról mutatja meg a bosszút új filmjében.
Mindenki úgy vélte, hogy Cassie (Carey Mulligan – Drive – Gázt!) ígéretes fiatal nő… mígnem egy rejtélyes esemény hirtelen kisiklatta a sorsát. Azonban Cassie életében semmi sem az, aminek látszik: gonoszul okos, fájdalmasan számító, és éjszakánként kettős életet él.
Ám most egy váratlan találkozás esélyt adhat Cassie-nek arra, hogy jóvá tegye a múlt tévedéseit ebben az izgalmas és veszettül szórakoztató történetben.

A bluray itt megrendelhető !

A főszereplő Carey Mulligan Angol színésznő . Az egyik nagy szerepe eddig a „Büszkeség és balítélet” majd sok film után ismét játszott egy nagyobb filmben a Tőzsdecápák második részében. 2022-ben játszott az „Azt mondta” filmben és az idén 2023-ban két filmben is kapott szerepet. Az egyik a „Spaceman” a másik pedig a „Maestro” volt.

A filmről több kritika is született amelyek alapján mindenkinek tetszett a film, persze a szokásos hiányosságokkal is színesítették az írásaikat. Ajánlják azoknak a filmet akik szeretik a Thiller és Bosszú filmeket és persze a főszereplő színésznőnek a rajongóit is megszólítják.

16 éven aluliak számára nem ajánlott !

Érdemes oldalunkon komolyabban is böngészni mert sok sok jó filmajánlat vár rátok. Valamint előzeteseket is találhatok és DVD, Blu-Ray ajánlókkal is találkozhattok.

A kaszkadőr 2024-ről írt cikkünk és előzetes is érdekelheti !

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...