St. Germain- Éld meg isteniséged – Úton az Új Tudatosság felé

Ez a könyv témáját és íróját tekintve is igazi kuriózum. Adamus Saint-Germain hazánkban még kevéssé ismert, pedig világszerte milliók olvassák és hallgatják közvetített üzeneteit. Most a magyar olvasók is megismerhetik az Új Energiával és az Új Tudatossággal kapcsolatos tanításait.
Adamus minden szavával arra bátorít, hogy tekintsük életünket egy izgalmas kalandnak, engedjük el régi meggyőződéseinket és hiedelmeinket, és kezdjük el végre megélni azt, akik valójában vagyunk. (St. Germain)

A könyv itt megrendelhető !

Adamus Saint-Germain – Geoffrey Hoppe – Linda Hoppe

Saint Germain Gróf a 18. században élt , és leghíresebbé vált alkimistája, herbalista és kémikus valamint nagy utazó is egyben. De ezen kívül még sok más mindenhez is értett, ahogy azt megtudhatták a kutatók a korabeli feljegyzésekből. Igen titokzatosan tengette az életét, betartva az alkímia és okkultizmus szabályait, melynek lényege : Tudni, Merni, Akarni. Így aztán akkor amikor élt sem ismerték és jelenleg is csak feltételezések élnek róla. Az viszont bizonyos, hogy a Rózsakeresztesek és Szabadkőművesek is közösséget éreznek vele.

Vannak róla bizonyítékok több nemzeti levéltárban is, melyek közt ott van Francia nemzeti levéltárban, és a Francia külügyminisztérium levéltárában is felbukkan St. Germain neve. Fellelhető dokumentum róla a Holland és bécsi levéltárakban is. Manapság Linda és Geoffrey Hopp is őt közvetíti, mint ebben a műben is. Érdemes elolvasni, hiszen ezek a gondolatok egy magasabb szintű megoldásai lehetnek a ma emberének. St. Germain szavait megszívlelve akár gyökeresen megváltozhatna a földön élő emberiség jó irányba.

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...