Python programnyelv lépésről lépésre

Magyary Gyula írta a könyvet . A Python népszerű programnyelv a fiatalok körében. Egyszerű, de nagyon logikus felépítése alkalmassá teszi rá, hogy első programnyelvként tanulható legyen. Ugyanakkor nem játék programnyelv, mert alkalmas a legtöbb életközeli programozási feladat megoldására. Például írható vele ablakos-, illetve hálózati alkalmazás, használható weblapgenerátorként is. (Python programnyelv)
A könyv a Python programnyelv elsajátításának egy lehetséges útját tartalmazza az alapoktól a strukturált programozáson át az objektumorientált programozásig, valamint az ablakos alkalmazások készítéséig bezárólag, a mintafeladatokon keresztüli megközelítés módszerét alkalmazva.
Különös hangsúlyt kapott a közismereti, emelt szintű informatika érettségire történő felkészülés. Így a Python nyelvi elemein kívül helyet kaptak a könyvben az eredményes vizsgához szükséges általános programozási ismeretek is.
A könyv ajánlható mindazoknak, akik emelt szintű érettségire készülnek, valamilyen programozást is tartalmazó szakképzésben vesznek részt, vagy csak érdeklődnek a programozás iránt. 

A tankönyv itt megrendelhető !

Az informatika korunk és a jövő egyik legjobban keresett szakmája . Mivel ez a kór a számítógépek világának mondható. A programok segítségével irányítanak gépeket, és akár távolból változtatják egy gép tulajdonságait is a frissítés után. Érdemes kitanulni, hiszen ez egy most már állandóan kereset tevékenység . Ez a könyv gyarapíthatja a tudásodat a programozás területén. (Python programnyelv)

A Matematika könyv ajánlónk is érdekelheti ! Az oldalunkon több tankönyv ajánlatot is találhat ! Böngésszen nálunk !

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...