Grill, burger, barbecue – A BBQ-világbajnok receptjei (Könyv)

Jord Althuizen

A könyv ára és megrendelése itt található !

„A barbecue többé már itthon sem egy füstaromával ízesített szósz képét idézi elénk. A barbecue egy speciális sütési eljárás, mely utánozhatatlan, valódi füst ízt ad az így készült húsoknak és köreteknek. Grill, burger, barbecue című könyvében Jord Althuizen BBQ-világbajnok beavat az amerikai stílusú barbecue-zás minden titkába. Rengeteg hasznos tipp tűzről, hőmérsékletről, sütési módokról és minden fortélyról, ami csak a lassú tűz mesterét teszi. Burgerek, szárnyak, grillezett côte de boeuf, pulled pork szendvics, a versenysláger brisket, nyárson sült malac és az autentikus, hihetetlen összetevőkből álló szószok és kísérő saláták receptjei – függők lettünk, még, még, még!

Szakácskönyvrajongóként, vendéglátóként, és a bbq/grill műfajra specializálódott szakácsként mindig kíváncsian várom a legújabb megjelenéseket. A témához kapcsolódó külföldi szakirodalom nagyon gazdag, de egy kezemen meg tudnám számolni a magyar nyelvű kiadásokat. Ezt a hiányt pótolja ez a szórakoztató és szakmailag is mértékadó, gyönyörűen kivitelezett kötet. Jó szórakozást és jó étvágyat kívánok hozzá!
Serényi Zsolt, BpBARbq

A BBQ tudománya három módon sajátítható el: sütéssel, olvasással vagy tanfolyamon való részvétellel. Ez a könyv mindezt egyesíti: receptjei azonnal alkalmazhatók, rendkívül olvasmányos, egyben olyan gyakorlatias, akár egy BBQ-kurzus. Friss és korszerű kiadvány, amely segítheti a hazai barbecue-rajongókat az alapok megerősítésében és látókörük szélesítésében.
Adorjányi Máriusz, Nyárspolgár BBQ

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...