Egy igazi sci-fi akciófilm a Netflix-től : Halálos harcmező (Film)

Mindjárt azzal kezdeném ,nagy öröm volt ,hogy a filmet leszinkronizálták. Feliratossan meg sem néztem volna ,mert vagy olvasok vagy filmet nézek ,a kettő együtt nálam nem megy.

Mindjárt egy gyönyörűen megalkotott akció jelenettel indítottak ,amelynek során betekintést nyerhettünk abba,hogy hogyan is nézne ki egy olyan háború ,ahol a gépek (botok) és emberek együtt harcolnak.

A kép forrása : Netflix (Hivatalos előzetes )

Az első mozgalmas jelenet után nincs pihenő, van egy rövid bevezetés és már folytatódik is az akciók sorozata. Szinte olyan mint egy akció orgia ,ahol a néző észre sem veszi,hogy közben hamarosan itt a film vége.

Azt mondom,hogy minden klappol ,csodálatos fényképezés és olyan zene amely illik a filmhez. A zene szinte alakítja a nézők érzelmeit. Észrevétlen ,de a zene hiányát azonnal észlelnénk és rontana a film minőségén.

A Netflix egyre inkább gyárt minőségi filmeket ,de valójában nem is tehet mást,ha meg akarja tartani az előfizetőit. A streaming versenyben az számít kinek van több minőségi saját filmje. Ezért most a Netflix a Halálos Harcmezővel gyarapította a saját film állományát egy nagyon jó sci-fi filmmel.

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...