Millie Bobby Brown lesz az Elektronikus államból készülő film főszereplője

Írta : MTI

Millie Bobby Brow, a népszerű Stranger Things című Netfix-sorozat sztárja lesz az Elektronikus állam című sci-firegényből készülő film főszereplője.

A svéd Simon Stalenhag Elektronikus állam című könyvéből a deadline.com hollywoodi hírportál szerint a Bosszúálló-filmeket rendező Joe és Anthony Russo készít filmet.
    A kilencvenes évek végén megjelent regényben az alternatív jövőben egy elszökött tinédzser a sárga játékrobotjával indul útnak a nyugati part felé Amerikában. Az utazás során apokaliptikus világ tárul eléjük. A könyv megfilmesítési jogaiért folyó versenyt a Universal stúdió nyerte.


    A Russo fivérek producerként is dolgoznak a projekten. A forgatókönyvet Christopher Markus és  Stephen McFeely írja, akik korábban az Amerika kapitányon (A tél katonája, Polgárháború) és a Bosszúállókon (Végtelen háború, Végjáték) is együtt dolgoztak Russoékkal.
    Hollywoodi források szerint mivel Millie Bobby Brown a Stranger Things új évadán dolgozik, amely 2021 nyarán debütál a streamingszolgáltatónál, a Russo testvérek pedig előbb megrendezik a The Gray Man című akciófilmet, az Elektronikus állam forgatása 2021 végére vagy 2022-re csúszik el.
    A Russo fivérek közleménye szerint a Universal mozis forgalmazásra szánja a filmet. Mint írták, ez nagyszerű hír a filmesek és a közönség számára is, amely világszerte vágyik a mozis élményekre. „Egyúttal ez azzal is biztat, hogy amint a vakcinák elérhetővé válnak, a mozis piac visszatér” – hangsúlyozták.

MTI 2020. december 20.

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...