A Warner Bros 2021 es filmjeit egy időben láthatjuk a mozikban és a HBO max-on is (Wonder Woman,Mátrix 4.)

A cikk forrása : variety.com

A Warner Bros új film bemutató stratégiát választott . A „Wonder Woman 1984” el kezdődően a filmet nem csak a mozikban mutatják be hanem egyúttal a HBO maxon is.Ez egy valószínű válasz a járvány miatti mozis helyzetre. A következő 12 hónapban ez lesz a cég stratégiája. Közölte a Variety.com.
A Warner Bros teljes 2021-es filmjei közt megtalálhatjuk a Mátrix 4-et,a Dűne című scifit. Denzel Washington „A kis dolgok” című thrillerét.Tom és Jerryt,Godzilla kontra Kong,Mortal Kombat.
A Warner Bros filmek 2021 ben 31 napig állnak majd rendelkezésre a HBO max előfizetőinek. Egy hónap után csak a mozikban lehet látni a filmeket a megszokott időpontig. Ami általában a DVD megjelenés.
Ugyanakkor a cég vezetősége kiemelte,hogy ez csak a vírus idejére szól. A rendkívüli esetre adott rendkívüli válasz.„Soha nem látott időket élünk, amelyek kreatív megoldásokat igényelnek, ideértve a Warner Bros. Pictures Group új kezdeményezését is” – mondta a közleményében A WarnerMedia elnöke és vezérigazgatója, Ann Sarnoff.

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...