Silhouetters – Árnykép asszociációs játék (T.Játékok)

A Silhouettes – Árnykép asszociációs játék egy pörgős szójáték, ahol a játékosok azt kiabálják, amit látnak és amit el tudnak képzelni. A játék során három betűs kockával dobunk, és megpróbálunk kitalálni egy szót, amely illeszkedik a kártya sziluettjéhez. A játék 5 éves és annál idősebb gyermekek számára készült, és különböző nehézségi szinteken érhető el. Ez egy szórakoztató és lebilincselő játék, amelyet családjával és barátaival játszhat.

A nehézségi fokozatok változatos és izgalmat adnak a játékhoz, és lehetővé teszik, hogy a játékosok fejlesszék a képességeiket és növeljék a kihívást. Az Árnykép asszociációs játék nagyobb nehézségi fokozatai nagyobb kihívást jelenthetnek a játékosok számára, és több kreativitást és gyorsaságot igényelhetnek. A nagyobb nehézségi szinteken a kártyákon található képek összetettebbek és nehezebben azonosíthatók, és a dobókockák kombinációi is bonyolultabbak lehetnek.

Ez azt jelenti, hogy a játékosoknak gyorsabban kell gondolkodniuk és kreatívabbaknak kell lenniük a szavak kitalálásában, ami nagyobb kihívást jelenthet, de nagyobb szórakozást is nyújthat. A magasabb nehézségi fokozatok választása lehetővé teszi a játékosok számára, hogy fejlesszék a szókincsüket és a kreativitásukat, és növeljék a játék izgalmát és változatosságát.

Dobj a három betű kockával! Asszociálj a húzott lapon szereplő sziluettekre, és mondj minél több a betűkkel kezdődő szót! Vigyázz, a homokóra pereg, csak egy perced van!

A Libri oldalán megrendelheted ! Klikk a bannerre !!!

Az Aquaman 2 cikkünk is érdekelhet ! Az oldalunkon több olyan cikk is található amely érdekelhet ! Böngéssz nálunk !

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...