Jégvarázs 1-2. – DVD (Film)

Chris Buck – Jennifer Lee

A Walt Disney Animation Studios bemutatja minden idők egyik legszívmelengetőbb téli meséjét: „a legjobb Disney Animation film Az oroszlánkirály óta” (William Bibbiani, CraveOnline) felolvasztja majd a szívedet.

A félelmet nem ismerő, örök optimista Anna nagy útra indul a marcona hegyi emberrel, Kristoffal és hű rénszarvasával, Svennel, hogy együtt megtalálják nővérét, Elsát, akinek elszabadult varázsereje az örök tél csapdájába zárta Arendelle királyságát. Anna és Kristoff jeges kalandjuk során titokzatos trollokkal és egy mókás, Olaf nevű hóemberrel is találkoznak, miközben a természet erejével kell felvenniük a harcot, hogy megmenthessék a birodalmat a pusztulástól. A Jégvarázst a csodaszép látványvilág, emlékezetes szereplői és felejthetetlen zenéje teszik fantasztikusan szórakoztatóvá az egész család számára.

Az egész világot meghódító Jégvarázs „még nagyszabásúbb” (Ben Travis, Empire) folytatásában a hőn szeretett szereplők vadonatúj dalokkal térnek vissza. Az első rész díjnyertes alkotói ezúttal messzire kalauzolják Arendelle-től hőseinket. Elsa, Anna, Kristoff, Olaf és Sven vakmerő kalandra indulnak az ismeretlenbe, elvarázsolt erdőkön keresztül és sötét tengereken át visz az útjuk, melynek végén Elsa nem csak egy múltjában lappangó titokra derít fényt, de a királyságot fenyegető hatalmas veszélyt is leleplezi.

Megrendelés !

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...