Még két film készül a Halálos iramban-sorozatból (MTI)(Film)

Még két film készül a Halálos iramban-sorozatból, és a 11. epizóddal be is fejeződik – írta szerdán a BBC News.

A 10. és 11. epizódot Justin Lin fogja rendezni. A 9. részt pedig a világjárvány miatt az eredetileg tervezettnél egy évvel később, 2021 májusában mutatják be.
    A sorozat 2001-ben kezdődött Halálos iramban címmel, Vin Diesel, Michelle Rodriguez és a néhai Paul Walker közreműködésével. A kasszasikerhez azóta nyolc folytatást forgattak, egy különálló mozifilm és egy animációs tévésorozat is készült hozzá. A tavaly bemutatott Halálos iramban: Hobbs és Shaw című 8. epizóddal együtt mindeddig 5,7 milliárd dolláros (1745 milliárd forintos) jegybevételt hozott a mozipénztáraknál.
    A széria legnagyobb kasszasikere a 2015-ben bemutatott Halálos iramban 7 volt, amelyre világszerte 1,5 milliárd dollárért (459 milliárd forintért) váltottak jegyet a nézők.
    A deadline.com hollywoodi portál szerint a két utolsó epizód arra tesz majd kísérletet, hogy egy nagyszabású történetben a széria minden fontos szereplőjét összegyűjtse. A sorozatban olyan színészek is feltűntek az elmúlt években, mint a Wonder Woman sztárja, Gal Gadot, a rapper Ludacris és az Oscar-díjas Helen Mirren.

MTI 2020. október 21.

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...