Krémpatika – Acmella ránctalanító krém

Az acmellás ránctalanító krém amit a Krémpatika gyárt és forgalmaz a randi krém jelzőt kapta a cégtől. Ugyanis felkenés után 15 perccel már hatással van és hatását tartja 6 órán keresztül . Ez elegendő idő arra,hogy beleférjen egy randi is. A cég webshopjában beszerezhetjük az acmellás ránctalanítót és más krémeket is. Bőrápolókat,hajápolókat,testápolókat,arcápolókat stb. Ránctalanító krém

A termék az Acmellán kívül még több olyan anyagot is tartalmaz amely nyugtatja és hidratálja a bőrfelületet . Bőrnyugtatókat is tartalmaz és vérkeringést is tud serkenteni . Antioxidáns hatóanyagai is vannak . A legérzékenyebb bőrfelületet is be tudjuk vele kenni .

A termék hazánkban készült és a fejlesztése is itt történt .

Használhatod akár mindennap vagy akár csak akkor ha valami számodra fontos eseményre vagy hivatalos . Érzékeny és pirulós bőrön is használhatod .

Előnyök ha mindennap használod : Gyors ránctalanítás ami 6 órán keresztül megmarad . Bőröd hidratálása . Tápanyaggal látod el a bőröd , a mély rétegekre is hatással van . És talán az egyik legfontosabb előnye az antioxidáns ami védelmet nyújt a bőrödnek . Antioxidáns hatása miatt található benne pl. az Acmella is . Valamint ez az összetevő rugalmassá teszi a bőröd és összehúzza a bőrszerkezetet . Mindezt klinikai vizsgálatokkal tudják igazolni .

A Krémpatika webshopján a ránctalanító krém több elismerést is kapott a vásárlóktól .

Az érzelmi intelligencia fejlesztéssel kapcsolatos cikkünk is érdekelheti !

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...