Kenéz Kíra Az első 12 hónap titkai könyv

Minden szülőt érdekel, hogy babája vajon hogyan érzékeli a külvilágot egy adott hónapban. Vajon mennyit lát most? Mivel lehet a legkönnyebben lekötni a figyelmét? Hogyan kapcsolja össze a látást a hallással? Miért vesz folyton mindent a szájába? Miért ébred gyakrabban az utóbbi hetekben, vagy miért változik meg a viselkedése az idegenekkel szemben egyik hónapról a másikra? (Az első 12 hónap)

KiadóOldalszámBorítóKiadás éveBeszerzési helyek
Lpi Produkciós iroda Kft.216Cérnafűzött, keménytáblás2012Igénylés Librinél
Antikvár könyv Libri

A könyv részletesen mutatja be a gyermek életének első évében lezajló eseményeket. Az egyes hónapok külön tárgyalják többek között a következő témákat: mozgásfejlődés, figyelem, látás- és hallásfejlődés, hangképzés és kommunikáció, a külvilág érzékelése, közös játék és intenzív együttlétek. A könyv továbbá segít a szülőknek a szoptatási, altatási nehézségek leküzdésében és a mindennapok harmonikus kialakításában. (Az első 12 hónap)

Vélemények a könyvről:

„Számomra nagyon hasznos könyv. Próbáltam mindig az adott hónapban olvasni. Közérthetően leírja, hogy mikor, mit várhatunk el kicsinyünktől és miben segíthetünk neki a fejlődési folyamatokban. Persze, tudom, hogy minden baba érési üteme más és ezt a könyv ki is hangsúlyozza, de azért jó volt egy kis mankó nekem, mint első gyermekes anyukának. :)” – icu79 – molyhu.

További könyv és cikk ajánlataink:
Kim John Payne Melegszívű fegyelmezés
Heidi Murkoff Az a kilenc hónap
Rebecca Yaros Nézz az ég felé
Rebecca Yarros Többet érdemelsz
Egy könyv az önuralom hatalmáról

You may also like...