Skyshowtime csatorna ajánlata- Téli szünet 2023

A „Téli szünet” története : Paul Hunham tanár (Paul Giamatti) egy igazán unszimpatikus ember mindenki szemében, legyenek azok a diákjai, igazgatója és a kollégai . Paul idegesítő, nagyképűnek tartják és ez mellett meglehetősen merev egyéniség. Zajlanak az iskolai napok ahogy szoktak és aztán eljön a téli szünet ideje. A jó nevű amerikai iskolából is mindenki hazatér az ünnepekre. (Téli szünet 2023)

Ám mégis vannak kivételek mint Tully „egyébként sok bajt kever”, akinek otthon családi zűrök vannak. És a szakácsnő,Mary ő az egyetlen fiát gyászolja aki a Vietnami háborúban odaveszett, és az iskola volt az utolsó hely ahol találkozott vele. A történelmet tanító Hunham pedig azért maradt mert az igazgató utasította a bent maradtak felvigyázására.

Alexander Payne rendező filmjére egyesek már most úgy tekintenek mint a klasszikus nagyfilmekre szokás pedig csak 2023-ban mutatták be a mozik. A film már nyert is két Arany glóbuszt. A legjobb férfi főszereplő díját Paul Giamatti kapta. Ás a vígjáték kategóriában a legjobb női mellékszereplő díjat pedig Da’Vine Joy Randolph kapta.

A Mafabon a film 88 %-on van és ezt 234 szavazat átlaga adta . A hazai kritikusok a maximális 10 pontot adták a filmnek-tudhatjuk meg a Mafab oldalán. Az IMDb-n 7.9 ponton van jelenleg. 165 ezer szavazat átlaga. Streaming premier a Skyshowtime oldalon : 2024. 09. 30.

A (Téli szünet 2023) film szereposztása:

  1. Paul Giamatti – Paul Hunham – Szinkron hangja Kerekes József
  2. Da’Vine Joy Randolph – Mary Lamb – Szinkron hangja Kokas Piroska
  3. Dominic Sessa – Angus Tully
  4. Carrie Preston – Lydia Crane kisasszony – Szinkron hangja Major Melinda
  5. Brady Hepner – Teddy Kountze
  6. Tate Donovan – Stanley Clotfelter
  7. Darby Lee-Stack – Elise
  8. Sándor Cook– pap
  9. Juanita Pearl – Mary nővére, Peggy

You may also like...