Kosársuli Kollár Betti könyve

Török Luca úgy érzi élete legszebb időszaka következik . Felvették álmai iskolájába a Budapesti Kosársuliba. Önszántából jó néhány kihívást állít maga elé. Ilyeneket, hogy teljesíteni a délutáni edzéseken, bekerülni a csapatba, beilleszkedni az új osztályába és persze barátokat is szeretne szerezni magának. Ám van amivel nem számolt. Az új padtársa Konrád céltudatos és kitartó is. Ugyanannak a csapatnak a rajongója, és mivel a fiú balkezes ezért az írás közben olykor összekoccan a könyökük. (Kosársuli)

E-könyv és beleolvasási lehetőség itt ! I A könyvet itt rendelheted meg Libri! I E-könyvbe ingyen beleolvashatsz.

A kosársuli 3. része hamarosan megjelenik!!! A részleteket itt olvashatjátok Kollár Betti Kosársuli- Visszajátszás! (Előrendeléssel dedikált változatot kapsz!)

Vajon hogyan sikerül Lucának az új érzések, a szerelem, a tanulás és a sport között egyensúlyoznia?

A könyv 312 oldalas. A borítója puhatáblás és ragasztókötéses. „Szerintem nagyon aranyos, kedves ifjúsági regény. Nagyon ajánlom a 12-15 éves korosztálynak.”– Egy olvasó véleménye (Libri) A könyv értékeltsége: 40 szavazó összesített szavazata alapján 4.6 pontot kapott a Librin a maximális 5 pontból. Van lehetőség az E-könyv letöltése előtt beleolvasni a regénybe. Minden egyes fejezet megajándékoz a történeten kívül egy inspiráló idézettel is. A negyedik fejezet idézete ” Az egyetlen személy , aki igazán motiválni tud, az te magad vagy.” – Shaquille O’Neal

Kosársuli- Újra a pályán I A vonzás törvénye

Az oldalunkon sok sok könyv ismertetőt találhat, film ajánlókat és cikkeket valamint vannak video Klippek is film előzetesek. Böngésszen nálunk !

You may also like...