A főzés tudománya Dr. Stuart Farrimond könyve

Farrimond könyve a Konyhai praktikák izgalmasan és látványosan : Lerántja a leplet a konyhával kapcsolatos mítoszokról. Megtudhatjuk, hogy mikor zúzzuk vagy vágjuk a foghagymát . Megtudhatják az olvasók, hogy hogyan tartsák meg a zöldségek tápértékét ételkészítéskor. Mikor adjuk hozzá a zöldfűszereket az ételhez? Megtudhatja, hogy hogyan maradhat a hal olyan szaftos sütéskor. (A főzés tudománya)

A főzés tudománya egy merőben új szemlélettel áll a gasztronómiához. Nagy segítség abban is, hogy jobban megértsük a konyhában zajló folyamatokat. Ezekkel az ismeretekkel azt érhetjük el, hogy jobban főzünk és persze a kreativitásunk is kap egy óriási lendületet.

Dr. Stuart Farrimond 160 praktikus és tudományosan is alátámasztott választ ad alapvető konyhai kérdésekben. Közérthetően elemzi a leggyakoribb főzési eljárásokat az alapanyagokat és az eszközöket is. És mindezen tudást látványos illusztrációk is egy felsőbb szintre emelik . A szerző eredetileg doktor volt , és aztán kezdett el érdeklődni az élelmiszerkutatás irányába. Írásaiban érthetően ötvözi a tudományt a főzés és ételek tudományával. A könyvet sokan kedvelik és magas tetszéspontokat ért el. (A főzés tudománya)

A könyv a Libri Könyvkiadó Kft. gondozásában született meg és jött forgalomba. Oldalainak száma 256. A borítója keménytábla. Színes fotókkal van illusztrálva. A szöveget fordította Szkladányi András.

Szakácskönyvek 2023-2024- A Karácsony alkalmára ! A The Hungary Post a gasztronómia témakörében sok önnek reméljük tetsző könyvet ajánlunk. Javasoljuk, hogy böngésszen a cikkeink, a filmajánlataink és videó ajánlataink közt!

You may also like...