Gladiátor 3- Ridley Scottnak már van ötlete a folytatásra

Ridley Scottnak már van arra ötlete, hogy miként is kellene folytatódnia a Gladiátor történetének. Közölte ma a The Hollywood Reporter. Az új álmot a Keresztapa II. adta. A rendezőnek 20 év kelet ahhoz, hogy eljusson a Gladiátor 2. részéhez amelyet csak most az év vége felé fognak bemutatni, és már itt is az új rész gondolata. (Gladiátor 3)

A Hollywood Reporter munkatársa kérdezte meg a rendezőt, hogy mi lesz a következő nagy dobása a filmek terén. Akkor válaszolta, hogy a Gladiátor 3. mat akarja elkészíteni. Nem sokkal korábban már egy francia lapnak is nyilatkozott, és hasonlókat mondott a terveiről.

A Gladiátor kettő premierje 2024. November 22.-én lesz. Pontosan 20 év telt el az 5 Oscarral díjazott Gladiátor óta. Köztük a legjobb színész kategóriában Russell Crowe-nak ítélték oda a neves díjat. Az új részben Paul Mescal, Pedro Pascal , Denzel Washington, Joseph Quinn és Connie Nielsen a főszereplők.

Ridley Scott-ról a cikk úgy vélekedik, hogy az egyik legtermékenyebb filmrendező . Van amikor egy év alatt akár két filmet is kiad a kezéből. Már azt is lehet tudni, hogy a Paramountnak készít most egy filmet a Bee Gees-ről. A történetet a Gladiátor írója John Logan írja akihez társszerzőként hozzátársult Joe Penhall is. A tervezés szerint a film forgatása jövőre fog kezdődni. Visszatérve a Gladiátor kettőre Scott úgy tűnik biztos a dolgában, mert úgy vélekedik, hogy talán még jobb is mint az első Gladiátor film volt. (Gladiátor 3)

Gladiátor 2. csata jelenet

You may also like...