Peter Hollins- Szupertanulás

Most jött el annak az ideje, hogy jól érezzük magunkat, teljesnek és szabadnak. Nem kell, hogy benne éljünk a személyiségünk kereteiben, a fogságában, most hatalmad lesz a személyiséged teljes megváltoztatására. Az önbizalmadat és önbecsülésedet is felemelheted, és megváltoztathatod az önkorlátozásodat is. (Szupertanulás)

Van lehetőséged beleolvasni a könyvbe mielőtt megrendeled!

Ha alaposan belegondolsz akkor nincs egyetlen dolog sem amit szorgalmas munkáddal ne tudnál megváltoztatni, legyen az bármilyen személyiségi jegy is. Ha e könyvet olvasod és megteszed amit kell, akkor búcsút mondhatsz az önbizalomhiányos állapotodnak. Sőt vége lesz a másoknak való megfelelési kényszernek is. Sok sok érzelmet tudsz kezelni , ura leszel önmagadnak. A szuperség benned is ott van. A kötet segít neked olyan emberi képességek elérésében, mint a fekete öves érzelemirányítás, a sértődésmentesség állapota és az elmefelettiség ereje. (Szupertanulás)

A könyvből megtudhatod:

– Mivel tudod fejleszteni a személyiségedet
– Hogyan programozhatod magad, amilyenné csak szeretnéd
– Hogy valójában már most is szuperszemélyiség vagy, aki képes felszabadítani önmagát
– Miként éred el azt, hogy ne legyél többé érzelmileg kiszolgáltatva másoknak
– A múltból hozott emlékeid és az önkorlátozó belső programok felülírásának módszerét
– Érd el a teljes kiegyensúlyozottság állapotát a párkapcsolatodban vagy akár egyedül is

Mostanáig az elméd volt az uralkodó feletted, most azonban átveheted az irányítást. Az érzelmeid mindenben befolyásoltak, de megtanulhatod te irányítani az érzelmeidet. Eddig a személyiséged volt a meghatározó, ám képes vagy arra, hogy személyiségedet te határozd meg.

You may also like...