Szerelmi fogadás Lynn Painter regénye

Lynn Painter regényében egy fiatal nő és egy férfi fogadást kötnek. Az a tárgya fogadásuknak, hogy ki találja meg előbb az igazit? Ahogy az szokott lenni ilyen történetekben, nem vették észre, hogy inkább egymásra kellett volna tenniük. Hallie Piper új életet kezd. És ezt akkor döntötte el, hamikor egy hotelszobából négykézláb jött ki. Ez volt talán élete legmélyebb pontja. Megelégelte, és úgy döntött felnőtt nőként kell tovább viselkednie. (Szerelmi fogadás)

Egy új lakást nézett ki magának az új élethez ez dukál, és beköltözik. Azzal folytatja az átváltozását, hogy megváltoztatja a frizuráját, és kidobja a régi ruhákat, lecseréli újakra. Egy nyugodt, és arra alkalmas időben regisztrál egy társkeresőbe, ám éppen egy olyan fickó kezd el vele beszélgetni akivel éppen nem kéne. Miután kölcsönösen megegyeznek, hogy egymás iránt nem érdeklődnek, rájönnek, hogy remekül tudják egymást segíteni, miközben ki-ki az igazit keresi. SMS-ben értesítik egymást a randijaikról, és gyakran ugyanabba az étterembe szervezik a találkozókat. (Szerelmi fogadás)

Egy esküvőre is hivatalosak, ők megbeszélik, hogy úgy tesznek mintha együtt lennének, és vége a fogadásnak. Ám miközben játsszák a szerelmes párt, színlelve a többiek előtt , összemosódnak a határok a színjátszás és az igazi érzelmek közt. Miközben azon tűnődnek, hogy miért nem lennének egymásnak jó partnerei.

A könyv terjedelme 346 oldal. A könyv kiadója: Kossuth Kiadó Zrt. . A regényt fordította: Nimila Ágnes I A könyv változat !

You may also like...