Jude Law esélyes az Oscar díjra

Az 51 éves Angol színészt újból Oscar díja jelölték közli a The Hollywood Reporter. Legutóbb a 2003-as Hideg hegy című filmbeli alakításáért jelölték Oscarra azonban akkor nem nyerte el. Ám a mostani Justin Kurzel által készített The Order FBI ügynököt alakít. A történetet The Silent Brotherhood könyvből adaptált amely 1989-ben jelent meg.

A rend című filmben Jude Law , Terry Huskot alakítja, egy magának való házsártos FBI ügynököt. Az ügynököt kísértik a múltbeli események. A The order csoportot egy bizonyos, Bob Mathews irányítja – Nicholas Hoult játssza ezt a szerepet. Husk ügynök ezt a vezetőt és csoportját üldözi, ám ez sok harccal, vérrel jár. A neves lap úgy véli, hogy habár a történet 1983-ban játszódik azért párhuzamba hozható a mai korral is.

A Variety is írt a filmről. Ők azt közölték , hogy Jude Law a Zürichi filmfesztiválon ezért a szerepért , és az más filmbeli szerepekért megkapta az Aranyszem életmű díjat. Christian Jungen a fesztivál művészeti igazgatója megtisztelőnek érezte a neves színész vendégségét a fesztiválon. A tisztelet kölcsönös volt mer a híres Angol színész beszédében ezt éreztette . A teljes cikket olvashatjátok az ajánlott oldalon.

A kép forrása : YouTube

A Modern Talking budapesti koncertjáról írt cikkünk is érdekelheti ! Az oldalunkon több olyan film, könyv , cikk és zenei videó is van amely érdekelheti ! Javasoljuk, hogy böngésszen tartalmaink közt !

You may also like...