Rozsomák és Deadpool- Daniel Way

Két férfi akiket Akiket az X-fegyver program nevelt azzá ami. Gyilkolásra kiképzett harcosok. Az egyiküknek akkora az arca, hogy nem talál megfelelő tükröt és azt állítja magáról, hogy ő a legjobb a szakmában. A másik pedig annyit beszél mint egy tanár egész életében , és igyekszik kimutatni társának, hogy nem ért egyet a nagyszerűségével. Szép kis páros! Nem de? (Rozsomák és Deadpool)

Ebben a történetben Deadpool most rozsomákkal csap össze, és mint mindig ebben a küzdelemben sincs kegyelem. Igazából hogyan is kegyelmezhetnének hiszen mindketten halhatatlanok és ezt tudják egymásról. Mindketten bármilyen sérülésből hip-hop felépülnek, mint egy varázsütésre. Pont ez az a szituáció amelyben nehéz eldönteni, hogy egy egy küzdelem során valójában ki a győztes. Ám nincs mese hiszen az aki győz annak azonnal szembe kell néznie egy rettenetes gyilkológéppel. Ez is nehéz faladatnak tűnik mert ez a lény is öngyógyító képességekkel rendelkezik. Ereje roppant nagy amivel képes letörölni Deadpoolt és Rozsomákot egyaránt…

A Magyar nyelvű könyv kiadásának éve 2024. Az oldalak száma 120. A borítója kemény táblás. A könyv kiadója: Fumax. A könyvben vannak színeskepék is. (Rozsomák és Deadpool)

A Deadpool és Rozsomák a mozikban is nagyon jól szerepelt. Hazánk egyik legnagyobb filmes oldala a Mafab 72 %-osra értékelte 225 szavazó szavazásával. A legnagyobb külföldi filmes oldal az IMDb szerint pedig 8 csillagos a max 10-ből, és 244 ezer szavat alapján. A film jó dolog de színte kötelező elfoglaltság a rajongók számára az elolvasás is hiszen olyan információkkal gazdagodhatnak amelyek a filmben nem szerepelhetnek.

A Legendák kora című fantázia történet ajánlóját itt találhatja !

You may also like...