Rhiannon Lamber A táplálkozás tudománya

Hogyan étkezzünk, hogy egészségesek és kiegyensúlyozottak legyünk : A könyv amelyet most a kezedben tartasz, feltárja most a divatdiéták mögötti valóságot, eligazítást nyújt az étkezéssel kapcsolatos ellentmondásos információk tengerében. (Táplálkozás tudománya)

Tudományos alapú válaszok: A legfrissebb tudományos kutatásokra támaszkodva a könyv részletesen foglalkozik a táplálkozással kapcsolatos kérdésekkel. Beleértve a bélbaktériumok szerepét, az egészséges testsúly megőrzését, valamint a szívbarát és immunerősítő diétákat. Kipróbálja a növényi alapú étrendek hasznosságát és azt is, hogy valóban hatékony-e a fogyás időszakos böjtöléssel. Személyre szabott megközelítés: A közérthető stílusban íródott, tudományos érvekkel alátámasztott és informatív ábrával gazdagított mű segít felfedezni a számodra legmegfelelőbb ételeket és egészséges táplálkozási szokásokat kialakítani. Így élvezheti a finomabbnál finomabb ételeket is. Rhiannon Lamber könyve nem csak elméleti megközelítést kínál a táplálkozásról, hanem gyakorlati recepteket is tartalmaz. Pl.: Egészséges reggelik, növényi alapú ételek, könnyű vacsorák, egészséges nassolni valók. (Táplálkozás tudománya)

KiadóOldalak számaA szöveget fordítottaLegyen ön is Libri törzsvásárló!A könyv ára 2024Törzsvásárlói pontok
Libri Könyvkiadó Kft.224Dr. Molnár Csaba10 % kedvezmény
Több infó a programról
8549 Ft
Megrendelés a Libri oldalán!
854 pont
A bél-agy kapcsolat Emeran MayerJay Shetty Gondolkodj úgy, mint egy szerzetes könyvAz agy-test módszer Mona Delahooke könyveRuediger Dahlke- SúlyproblémákSzakácskönyvek 2023-2024- A Karácsony alkalmáraHalételek – Petyeg és a többiek – Ízőrzők szakácskönyvsorozat 2. kötete

You may also like...