Heidi Murkoff Az a kilenc hónap könyv

Minden, amire várandósságunk idején számíthatunk : Heidi Murkoff kötete szinte már biblia azok számára akik éppen az áldás állapotában vannak. Ez már az ötödik kiadása a könyvnek. Fontos ismereteket rejt magában a tartalom, olyan tanácsokat amelyek praktikusak, és elengedhetetlen bölcsességek, tippek amelyeket könnyedén tudnak alkalmazni a kismamák. Hasznos és megnyugtató információk amelyek könnyebbé teszik azt a bizonyos 9 hónapot. (Az a kilenc hónap)

A könyvet itt rendelheti meg- Libri!Az a kilenc hónap – Kismamanapló

Megismerhetjük a legkorszerűbb terhességi vizsgálatokat és a legmodernebb szülési lehetőségeket – a vízben szüléstől a „szelíd” császármetszésig -, és azt is megtudhatjuk, melyik meditációs technikák biztonságosak. A szerző nagy figyelmet szán arra is, hogy milyen életmód változások vannak. Ír az étkezésről, amelyek tartalmazzák a legújabb trendeket is, és említést tesz a kávéivásról is. Edzés, munka, szeretkezés, utazás, szépség-mind mind olyan téma amire kíváncsiak lehetnek .

Testi panaszaink lennének? A könyvben mindegyikről olvashatunk – gyógymódjaikkal együtt. Ikreket várunk? Egy egész fejezet szól nekünk. Apák leszünk? A könyvben rólunk sem feledkeztek meg.
Minden kérdésünkre választ kapunk. (Az a kilenc hónap)

KiadóOldalszámBorítóSzöveg fordítókÉrtékelés
Alexandra Könyvesház Kft.656Cérnafüzött és keménytáblás
Benczi Boglárka Emese

Keszler Barbara
4.2 a max. 5 ből
45 szavazat
További információkat a megrendelési oldalon találhatnak !- Libri
További könyv ajánlataink:
Rebecca Yaros Nézz az ég felé
Bencze Blanka Pulcsiban alszom
Mona Delahooke Az agy-test módszer
Emeran Mayer A bél-agy kapcsolat
Bojti Andrea A magabiztos szülő
Baba nyugtató zenék az elalváshoz

Zhami – „Nekem nagyon sokat segített az első terhességem alatt. Nagyon praktikus tanácsok vannak benne és nagyon jó, hogy a fejezetek hónapokra vannak szedve, sokkal könnyebben emészthető a könyv.” – molyhu –

You may also like...