Rebecca Yaros Nézz az ég felé regény

A húszéves Paisley Donovannel a nővére halála óta (akivel azonos szívbetegségben szenved) úgy bánnak a szülei, mintha valami porcelántárgy lenne. A lányt azonban senki és semmi sem tudja megakadályozni abban, hogy a bakancslistáját végigcsinálja. És hozzátehetjük még a halál sem lenne rá képes, pedig majdnem sikerült neki. Ám egy férfi Jagger Bateman kimenti őt az óceánból. Újraéleszti a lányt akinek lángra gyúl tőle a lelke. (Nézz az ég felé)

A „Nézz az ég felé” itt megrendelhető- Libri! I Rebecca Yarros könyvek !- Libri

Jagger az ország legkeményebb pilótaképzőjébe jár. Nagyon szexi amihez vakmerőség is társult, tökéletesnek mondható egy lány számára, aki mindent meg akar kapni az élettől. Paisley-nek el kell döntenie, mennyit tehet kockára egy fiúért, aki miatt kissé túl hevesen ver a szíve. Veszélyes vidék felett repülnek… Egyetlen hiba, és mindketten odavesznek a zuhanásban.

A könyvet 18 éves kortól ajánljuk!

A könyv oldalszáma : 414. A regény kiadója : Könyvmolyképző Kiadó Kft.. A szöveget fordította : Miks-Rédai Viktória (Nézz az ég felé)

Rebecca más művei : Többet érdemelsz I Iron Flame – Vasláng I Fourth Wing – Negyedik szárny

„Érzelmi hullámvasút, amelytől zokogásban törsz ki,mégis megtelik a szíved. Olvasd el! Most.”

Jen McLaughlin, a New York Times és a USA Today bestsellerlistáján szereplő író.

„Ahh, imádtam minden sorát!”Tessa Teevan, goodreads.com

„A legjobb szerelmi történet, amivel jó ideje találkoztam.”Ciara Kelly, goodreads.com

„Tetszett nekem ez a történet, mert tele volt érzelemmel, és kellően keveredett annyi drámaisággal, ami kellemesen izgalmassá tette.” – Kellyolvas, molyhu

„Volt benne csavar, amin meg is lepődtem.
Mondhatom, hogy jó választás volt ez a könyv!”
– Katica, molyhu

You may also like...