Bencze Blanka Pulcsiban alszom könyv

Pulcsiban alszom : Málna olyan mint bármelyik középiskolás lány. Egy egyszercsak egy nagy csalódáson kell átesnie ami után már csak az érdekli, hogy ha rááll a mérlegre akkor az mennyit mutat. Ahogy telik az idő lassan már a barátok sem érdeklik, és a suli sem. Csak a kalória és a deka ami számít. Óriási, bő, fekete cuccokban jár, és folyton fázik. Pulcsiban alszik.

 Beleolvasok I Az E-könyv itt tölthető le – Libri ! I A könyv itt rendelhető meg – Libri !

Bencze Blanka még maga is az érettségi előtt áll, pontosan látja korosztályának problémáit, beszéli a nyelvüket, ezért is lett első regénye a Rólad – Neked Könyvek első darabja. Fanyar humorral, pontosan ábrázolja az anorexiát, a testképzavart, a családokban tátongó űrt, miközben mesélő stílusa magával ragad, és talán a végén mégis minden elindul valamerre jó felé.

A könyv oldalainak száma 303. A könyv kiadója : Menő könyvek. A kötet borítója füles és kartonált. (Pulcsiban alszom)

Bencze Blanka a Glamour-nak adott interjút, itt nézhetitek meg:

Bencze Blanka és Dunai Anita – Mit vegyek fel? Bevezetés az öltözködés alapjaiba

Dunai Anita öltözködési tanácsadó és tízéves lánya, Blanka együtt írták neked ezt a könyvet, mégpedig azért, hogy könnyen eligazodj az öltözködés rejtélyes világában. Már alakulgat az ízlésed, kezdesz ráérezni a színek és a formák párosításának fortélyaira, apránként felfedezed a titkot, hogyan lehet a ruhadarabokat, a stílusokat igazi barátaiddá tenni.
Mert mindenkit foglalkoztat a külseje, mindenki szeretne jól kinézni. Te is, ugye?

Kosársuli Kollár Betti I Kosársuli- újra a pályán I Rebecca Yarros Többet érdemelsz

You may also like...