Terminátor 2 Az ítélet napja James Cameron filmje

Történet : 1997-ben járunk- Lezajlott egy nagy háború amikor-is az emberiség nagy része meghalt az atomháborúban. A túlélők ádáz harcukat vívják azokkal a robotokkal amelyeknek egyetlen célja lehet az , hogy az emberiséget likvidálják. A Skynet visszaküld egy következő generációs robotot amelynek jobb képességei vannak mint az előző típusnak, és intelligensebb is. Az a gép programja, hogy John Connor-t az ellenállás vezetőjét még gyermekkorában iktassa ki. (Terminátor 2)

A jövőben azonban az emberek is felkészültek a támadásra, és időutaztatással ők is visszaküldenek egy Terminátort abból a típusból amely az első részben szerepelt. Az ellenállók ezt a Terminátor a kisfiú védelmére programozták be. A két robot sok sok könyörtelen gépies küzdelmet vív egymással a történetben mígnem eljő a végső küzdelem.

A Libri oldalán megrendelhető a DVD kiadás !

Az ifjú Connor próbálja emberségre tanítani a saját Terminátorát. A fiú anyja, Sarah eközben megpróbálja megakadályozni a jövőre veszélyes intelligens gépek fejlesztését. Valamit azonban ők is tanulnak a Terminátortól: véres verítékkel és kitartó küzdelemmel lehet változtatni a jövőn!

A film hossza 140 perc . A rendező : James Cameron

A Terminátor 2 az IMDb-n 8.6 pontot ért el jelenleg, és ezt 1 millió kétszázezer feletti szavazat átlaga alapján. A Mafabon 89 %-on van és ezt 2799 szavazat alapján érte el. Hazánk kritikusai pedig egészen magas pontszámot hoztak össze ami 9.8 pont a maximálisan adható 10 ből.

Terminátor 2 szereposztás:

  1. Arnold Schwarzenegger – Terminátor
  2. Linda Hamilton – Sarah Connor
  3. Robert Patrick – T-1000-es modell
  4. Edward Furlong – John Connor
  5. Michael Edwards – Idősebb John Connor

You may also like...