Az Akasha-krónika titka

A szóbeszéd szerint az Élet könyvét keleten pálmalevelekre írva vigyázzák. Az Edgar Cayce által írt könyvben minden emberről információk lelhetőek fel a kutatók számára. Az Akasha krónikának is hívják amelyben az emberiség egyetemes tudása van. A bölcsességek a saját sorsunk felismeréséhez vezetnek, ám nem mindenki ismeri, hogy hogyan olvashat a krónikában.

Az Akasha őrzi minden ember egyéni útját vagyis a lélek útját amely több életet is felölel. Ebből az ősi tudáshalmazból közvetít számunkra a szerző, hiteles információkból. De a krónika nem csak bizonyos eseményeket tartalmaz hanem teljes egészében minden , még a legapróbb jelentéktelennek tűnő feljegyzések is megvannak. Minden cselekedet, minden egye szó ami elhangzott, és minden érzést is és még azt is ami csak szándék amely a lét ezen szintjén megtalálható. A krónika feljegyzései nagyon komoly befolyással vannak a mindennapi életünkben is. Hatnak a kapcsolatainkra és az elveinkre, állásfoglalásainkra, nézeteinkre. Erről az élet könyvéről minden vallás írásaiban megtalálhatjuk az utalásokat.

Mindezen népek hittek az ún. mennyei táblák létezésében, amelyek az emberiség történetét és szellemi jellegű információkat tartalmaznak. (Edgar Cayce és Ladányi Lóránd)

Linda Howe Akasha krónika könyvét itt mutattuk be! Az oldalunkon több ezoterikus könyvet is felfedezhet ! Javasoljuk, hogy böngésszen az oldalunkon! Filmek, videoklipek, cikkek, könyvek és még sok érdekes bejegyzés várja látogatóinkat.

You may also like...