Mozi 2024- Ezeket nézd az év további részében

Még van néhány hónapunk ebből az évből, és még hátravan jó néhány film bemutató amire érdemes odafigyelni. Sokan kíváncsiak az Egy cica 10 élete animációs produkcióra. Egy elkényeztetett cicáról szól aki eléggé gyorsan veszíti el a 9 életét . Ám a gondviselés ad még egy esélyt neki. Hogy hogyan él ezzel a lehetőséggel azt megtudhatjátok a már moziban futó filmen. (Mozi 2024)

Ugyancsak a moziban pörög már a Borderlands . Olyan ismert színészek szórakoztatnak minket a vígjátékban mint Cate Blanchett, Jamie Lee Curtis és Jack Black. Egy űrközi kincsvadász hazatér a szülő bolygolyóára , és az Univerzum leg rettegettebb gengszterének lányát kell megtalálni. A feladat elvégzésére szövetséget hoz létre.

Az Alien sorozat is egy újabb filmmel bővült, az Alien : Romulus Augusztus 15.-én kerül a hazai mozikba. A film producere Ridley Scott a sorozat atyja. A rendező pedig Fede Alvarez . Egy fiatal űrtelepes csapat összetalálkozik a jól ismert szörnnyel. Habár tudjuk mi lehet a vége a találkozásnak, mégis érdemes az esetleges újszerű látvány miatt megtekinteni a filmet.

A Gladiátor 2. forgatásának egyik helyszíne !

Sokan várják a Venom- Az utolsó menet folytatást. 2024. Október 24. én mindent megtudhatunk arról, hogy a Venom otthonából jövő hívatlan vendégek vajon elpusztítják e az emberiséget vagy kudarcot vallanak. Igazi nagy akciókkal teletűzdelt filmet láthatunk a reményeink szerint, és joggal gondolhatjuk ezt mert láttuk az előző részeket is.

2024. November 14.-n pedig jön a sok port kavart Gladiátor 2. A Vaiana 2.-ben a főhősünk messzi útra indul, és közben kalandok sora éri az utazás folyamán. Az animációs alkotás November 28.-án látható először a mozikban. Az évet pedig a Sonic, a sündisznó 3. zárja amit szintén rengetegen várnak. Sonic újabb kalandjait December 26.-tol láthatjuk a filmszínházakban. (Mozi 2024)

A Dekameron Netflix sorozatról itt írtunk !

You may also like...