Gladiátor 2.- Az egyik legjobban várt 2024-es film

A Gladiátor első része is egy igazi nagy kasszasiker volt több száz millió dollár bevételt hozott világszerte, bezsebelt több oscar díjat és Russell Crowe-et is a siker útjára állította. Már akkoriban , szóba került egy folytatás vagy előzmény történet készítése, csak ez útközben elakadt. Azonban mostanra már zöld utat kapott Ridley Scott történelmi filmje. (Gladiátor 2.)

A film kedvéért felépítik a Colosseumot, mégpedig részletekre pontos mását az eredetinek. De nem csak egy épületet hanem több más épületet is építenek hozzá, hogy minél élethűbb környezetet hozzanak létre a jelenetek forgatásához. A hírek szerint az első rész főszereplője Russell Crowe is ellátogatott a Máltai helyszínre. Ő éppen a zenekarával turnézott ott és így éppen útba eset ez a kis látogatás. De elárulta a színész, hogy némi irigység azért felütötte a fejét amikor meglátta a díszleteket. Ez mellett azonban a nosztalgia is eluralkodott az 59 éves sztáron. Egyébként a film forgatása Marokkóban is van.

A film története ezúttal Commodus császár unokaöccséről Lucius-ról (Paul Mescal) fog szólni. Az ő életét nagyban befolyásolták az első részben szereplő Maximus fővezér tettei . És az elképzelések szerint azt is bemutatják, hogy milyenné vált a birodalom. (Gladiátor 2.)

A Gladiátor 2. – Málta – Colosseum építés

A film rendezője : Ridley Scott

Forgatókönyv író: David Scarpa

Szereplők: Denzel Washington, Pedro Pascal, Cinnie Nielsen, Djimon Hounsou, Paul Mescal-főszerep, Joseph Quinn, Derek Jacobi, Matt Lucas

A premier lehetséges időpontja : 2024.11.22

Spartacus, a gladiátor

A Top Gun – Maverick-ről írt cikkünk is érdekelheti !

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...