Wednesday 2. Visszatér: Újabb Rejtélyek a Nevermore Világában

Az ikonikus Wednesday Addams, akivel a nézők egy teljesen új oldalát fedeztek fel a híres Addams családnak, visszatér a képernyőkre. Jenna Ortega megszemélyesítésében Wednesday 2. egyedülálló karaktere megnyerte a nézők szívét. Az eseménydús első évad után a Netflix hivatalosan bejelentette a második évad folytatását, így a rajongók izgatottan várhatják a folytatást.

A kép csak illusztráció !

Az új évad készítői, Miles Millar és Alfred Gough, elmondásuk szerint alig várják, hogy mélyebbre ássanak a Nevermore világában és további rejtélyeket fedezzenek fel. „Az első évadban olyan mélyreható és izgalmas történeteket mutattunk be, amelyek a rajongók számára ismerősök és újak egyaránt” – nyilatkozta Gough. „A második évadban a karakterek még mélyebben merülnek bele saját kihívásaikba és a körülöttük zajló eseményekbe.”

Wednesday 2. főszereplőjének néhány filmje

Jenna Ortega, a fiatal és tehetséges színésznő, számos filmprojektben bizonyította már képességeit. Az ismert Addams család-ikontól független is sokszínű szerepekben láthattuk már a vásznon. Az alábbiakban néhány filmjéről olvashatsz.

„Sikoly” (2022): Ortega csatlakozott a híres „Scream” horrorfilm sorozat legújabb részéhez, ahol szintén központi szerepet játszott. A sorozat újraértelmezi a klasszikus történetet, és Ortega karaktere fontos szerepet kap a rejtélyek megoldásában és a túlélésben.

„The Babysitter: Killer Queen” (A bébiszitter: A kárhozottak királynője-2020): A Netflix eredeti film folytatásában Jenna Ortega is szerepel. Ebben a horror-komédiában Ortega egy új karaktert alakít, aki belekeveredik egy őrült kalandba a démoni gyilkosokkal.

Igen nap (2021) – Allison és Carlos, a film főszereplői, úgy érzik,hogy belefáradtak abba , hogy mindig nemet mondanak a gyerekeiknek és a kollégáiknak. Ebből az okból kifolyólag úgy döntenek, hogy „Igen Napot” tartanak három gyermeküknek. Ezen a különleges napon a gyerekek választják meg a szabályokat, és szülőiknek is igent kell mondaniuk minden kérdésre. Azonban Los Angelesben ez az egyszerű koncepció olyan őrült kalandokhoz vezet, hogy sokkal közelebb hozzák a családot, mint valaha. A film központjában a megható pillanatok humora, ahogy a család tagjai egymásra találnak és újra felfedezik egymás értékeit. Itt Jenna Ortega az egyik gyermek szerepét játssza . (Wednesday 2)

A Gyönyörű sorscsapás könyv bemutatója is érdekelhet !

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...