Sötét anyag Blake Crouch tolmácsolásában – multiverzum

A Hamis emlékek és a Véres arany könyvek szerzője egészen elképesztő utazásra invitál időn és téren keresztül. Az időutazásos könyvek szerelmesei minden valószínűség szerint megtalálják majd számításukat a Sötét anyag című, 2019-ben megjelent regénye személyében. A történet különösen mély emberi érzéseket is górcső alá vesz, és az olvasó óhatatlanul felteszi magának a kérdést, hogy ő vajon mit tenne meg azért az életért, amiről semmiért nem mondana le. (Multiverzum)

A könyv borító képe ! Csak illusztráció !

Blace Crouch 1978-ban született. Diplomáját angolból és kreatív írásból szerezte, s eleinte novellaírással foglalkozott. Ma már az egyik leginkább termékeny írónak tartják a 21.századi amerikai thriller kategóriájában, sőt, sokan Stephen King munkatempójához hasonlítják az általa képviselteket. A Sötét anyagban elszabadult a fantáziája, és a multiverzum létezését, valamint az általa felvetett problémákat állítja középpontba.

A könyvet itt tudod megrendelni (Libri) !

Mi lenne, ha annak a valóságnak, amiben élsz, megszámlálhatatlan változata létezne? Néha csak a sarki üzlet nincs a helyén, máskor egy egyészen posztapokaliptikus világ bontakozna ki egy párhuzamos világban. Néha egyetlen, talán lényegtelennek tűnő döntés változtatja meg a jövőt, és viheti valami teljesen új irányba.

Belegondoltál már abba, hogy ha egyszer régen más döntést hoztál volna, akkor most hogyan alakulna életed? Mi történne, ha a legnagyobb ballépésnek vélt események helyett most a saját sorsod kovácsa lehetnél, és Te választhatnál életet? Karrier vagy család? Mi lenne, ha sosem választottad volna életed társaként azt a nőt, akivel együtt élsz? A korszakalkotó tudományos felfedezéseknek köszönhetően lehetővé válik a multiverzumban való utazás, ami viszont további morális kérdéseket vet fel. A Sötét anyag letehetetlen olvasmány, ami egyetlen elképesztő roham a boldogság visszaszerzéséért.

A könyv bemutatót írta : Kiss Anita

A marketing cikkünk is érdekelheti !

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...